Studentfirande i Vagnhärad

I lördags åkte vi ifrån haglet och regnvädret till Vagnhärad för Emmas studentmottagning!
Hagel på vår balkong!

Det var uppehåll mestadels av tiden, lite sol och lite regn från och till, men kallt som bara den!


En massa god mat som farmor och farfar ordnat, jag och Daniel hjälpte också till med lite tzatziki, romsås och en italiensk potatissallad sen bjöds det på hemgravad lax, tjälknöl och potatisgratäng bl.a!

Här bjuder Melba farmor på mat från sin tallrik, hon förstod nog att farmor inte hunnit äta för att hon sprungit runt en massa och fixat!




Åkerssorkarna


Faster och Farmor blåser såpbubblor på en något förvirrad Melba


Melba konverserar med Sandra farbror Mickes tjej, och klättrar på stegen som var bara hennes och ingen annan, när någon annan kom och satte sig blev hon sur och puttade bort dem!!


Den här stolen paxade också Melba, en bestämd tjej vi har!!


Melbas musikaliska ådra växer då farbror Micke lär henne massor med spännande saker!

Bästaste farbror Micke

Innan vi åkte från Vagnhärad gav vi Melba medicinen mot astman och sen var det ju dags för vällingen. Melba tokprotesterar mot vällingen och det har hon gjort de senaste gångerna hon varit med mormor och morfar också! Förmodligen har våra rutiner satt sig och hon protesterar mot att det inte är som vanligt. På vägen hem i bilen var hon först sur och förmodligen lite hungrig och sugen på vällingen men hon vägrade, tills hon fick ett mindre utbrott och tårarna rann ner för kinderna. Då gav jag henne vällingen sittandes i bilstolen och då drack hon faktiskt den, skönt tänkte jag då somnar hon säkert i bilen, men icke!! Hon var tokpigg och rätt nöjd med att sitta och leka! Så snorpisen somnade inte förrän strax efter 21 i lördags, men då var hon ju trött som bara den!!

/Karolina














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0