Världen bästa morbror

Det var ju riktigt lyxigt för Melba som fick hänga med morbror i två hela veckor! Och morbror såg verkligen till att ge Melba en massa kvalitetstid <3 







Ville 60 år

Här firar vi Ville med presenter och god mat och drinkar, hemfärden från Hua Hin gick med en discotuktuk :)









Badbilder från Thailand







Bilderna är både från stranden i Hua Hin, vattenlandet i Black Mountain, poolen vid huset och poolen på hotellet i Bangkok :) 

Ompysslade

Vid ett par tillfällen har vi lyxat till det! En riktig tjejkväll hade vi en kväll då killarna gick på thaiboxning, då blev det fiskspa, pedikyr och packning av naglarna!

På Villes födelsedag passade alla killar på att även de prova fiskspa och så tog de helkroppsmassage! Sen i Bangkok tog ja och Melba lite pedikyr och manikyr medan de andra shoppade :) riktigt bortskämda har vi blivit!


Supergod mat

Helt otroligt god mat har vi ätit i Thailand, här är ett urval: Rotee "thaipannkakor", räkkakor, tom kha soppa, vitlök och pepparkyckling och en massa annat gott! Sen har det slunkit ner en och en annan god fruktdrink med kokosnöt men även thaibubbletea!


Semestern över

Nu är semestern över och vi tillbaka på svenskmark! Vi har haft riktigt härliga veckor i hua Hin med mormor, Ville, morbror Jon, Robin och Frida! Hör kommer några bilder från de första dagarna:

Flaktaxi till huset i en rasande fart, poolen vid området i Tropical Garden Villiage där vi bodde i Villes hus och en bild från en strandpromenad!


RSS 2.0