Cooling

Den här tjejen älskar att prova glasögon och faktiskt en av de få gångerna som hon faktiskt själv ber mig att ta kort!!

Vår lilla tokfransa, här är vi på Ica maxi och handlar!


Gilla sovstilen

I natt kom en ledsen snorpa till mig och såklart somnade hon då på ett tjillevipp! Men det där med att ligga still är inte riktigt Melbas grej i morse var det den här stilen:


FaceTime

Tur att det finns så man kan se varandra ❤


Älskar att vara mamma till dig mitt ❤


Bästaste morbror


Slagstaglass

Idag hämtade vi upp Molly och Hanna och fredagslyxade lite på slagstaglass!


Lekparkshäng

Idag slutade jag tidigare om än bara 45 min tidigare så gjorde det stor skillnad, när jag annars hämtar henne var maten klar och stod på bordet! Så efter maten tog vi en cykeltur till eskilsparken och sen hem och tittade på miljöhjältarna :)


Fira mammas/mormors födelsedag!


Konfirmation i Åker

Vid två åkte vi vidare till Åker för att Amelia hade konfirmationskalas! Det blev grillat och en massa studsning på studsmattan och så en massa lek och gos med Staffan som var med farmor :)


Traktorrally

Idag har vi haft en späckad dag, den började med traktorrally i Lista med Kirsti och Elmer! Ponnyridning, picnic och glass, mysigt som bara den! Men inga bilder på traktorer fick vi med ;)


Trädgårdsarbete med mormor

Härligt med kvällar som börjar bli lite ljumma och vi kan hålla oss ute och Melba leka med alla barn som verkligen fyllt lekparken de senaste månaderna!

Igår åt vi även resterna av tårtan från i söndags i lekparken och sen hjälpte Melba till med gräsklippning och krattning hos mormor :)


Vår tuffing


Funky kidz show

I söndags var det dags för funky kidz-show på pingvinen vid parken zoo! Kändes så häftigt att Melba gick med sin lilla dansgrupp en timme innan föreställningen och tränade genrepet medan vi föräldrar stod i entrén och väntade! Sedan när det blev dags för showen så gick hon vant upp på scenen och dansade, vi föräldrar var mäkta stolta och fotade som om vi aldrig sett våra barn förr, hihi! Men vilken känsla det var att se sin lilla snorpa där uppe som tidigare varit osäker, känslig och inte alls bekväm i nya sammanhang och nu se henne uppe på scenen, helt underbart ❤❤❤

Och sicken stolt Melba sen, ojojoj sen att farmor, farbror Micke, mormor, ville, morbror, gammelmormor och gammelmorfar Lasse var där och tittade var såklart ännu roligare! Efter showen åkte vi hem och åt chili con carne och sen tårta, som Melba hade dekorerat :) lite cykling hann hon med oxå och en massa bus med farbror Micke som verkligen var favoriten igår ❤


Kärlek

Fredagsmys först med morbror, god mat och början på lets dance, sen blev det gos och mys för hela slanten tills det var dags att sova..


Fina kompisar

I torsdags har vi hängt tre timmar i rinmansparken med dessa finingar!


Morgonfunderaren


Många tankar..

Ikväll blev det en sån där konstig kväll! Först var Hanna och Molly här och vi åt mat och var ute och tjejerna cyklade för fulla muggar :) sen gick vi in och Melba fick välja om hela familjen skulle spela spel, leka nån lek eller så innan det blev dags för nattningsrutinen som vanligt mellan 19-1930! Melba valde under hökens vingar kom och kurragömma som lektes med stort engagemang av alla i familjen :) sen är det alltid svårt att sluta och egentligen oavsett hur el när man ska avsluta så blir det liksom inte bra..så nattningen fick en lite surpuppig start plus två föräldrar där tålamodet började tryta! Efter en tids olika "jag ska bara" kom helt plötsligt stora krokodilgårar och en massa existentiella frågor dök upp med skakande underläpp..
-mamma om jag dör när jag är barn vill jag att ni sätter mitt fotografi på gravstenen! Men jag är jätteledsen för att ni kommer kanske glömma det!!

Detta följt av frågor om när och varför man dör, vem som dör först osv... Mammahjärtat blir ömt och de kramar jag ger/får i dessa stunder är helt fantastiskt underbara då jag känner att min finaste underbaraste lilla tänkande dotter är trygg i min famn <3


Stolt tjej


Sean banandans

Eftermiddagen har spenderats med Eddie, Ebba, Sandra och Kim! Det blev tacomys, cykling, studs och hopp på studsmattan och en massa dans, mest till Sean banan :) snorpan somnade på vägen hem..helt slut efter en hel dag fylld med aktiviteter!


Premiär på parken zoo

Idag har vi hängt med en hel drös fina vänner och barn på parken zoo, härligt väder och glada barn :)..nu trötta vuxna.. ;)

https://cdn3.cdnme.se/429425/7-3/pic_5185100e9606ee09758a5091.jpg">https://cdn2.cdnme.se/429425/7-3/pic_5185100e9606ee09758a5091.jpg" class="image">


RSS 2.0