Tröttaste tjejen som väntar på att fira nyår med sina kompisar!


Hemgjord pizza och sixtenmys

Igår spenderade vi em/kvällen med Sixten och Bilbo med familj! Det blev hemgjord pizza och en helt bedårande söt Sixten som somnade i Daniels famn när han gnuggade skägget mot hans huvud!


Fotbad-deluxe

I förrigår badade snorpan och jag fotbad och tittade på Emil i lönneberga!


Morbror 28 år

I går på annandagen firade vi morbror Jon 28 år! Kvällen avslutades med Kinamat och sen att vi läste nya kapitelboken Madicken som Melba fick av farmor i julklapp!


Tacokväll

Ville och Co. Stannade kvar till kvällningen så då blev det Tacos, mer lek och sen film och popcorn!


Barnvakt till Elmer

Idag har vi varit barnvakt till Elmer, det har lekt och busat och haft ett högt tempo hela dagen, Elmer hoppade till och med över eftermiddagsvilan! På eftermiddagen kom Kirsti och Melker och sen Camilla, P-A och Ville och joinade oss för mera lek!


Julaftonsfirande hos mormor/mamma

Här kommer en bildkavalkad


Julfina


Pulkatur

På förmiddagen tog vi en pulkatur till gammelmormor och gammelmorfar Lasse för och lämna en liten julklapp, då bjöds det på skumtomtar som Melba nöjt smaskade på!


Dec. 24, 2012


Minijulafton och efterskottskalas för Theo

I dag har vi firat en lite minijulafton utan julmat men med paket till barnen! Andreas, Jenny, Theo, Oliver, Albin, Mommesan, Marita, Karl-Johan och mormor har varit här idag! Vi har ätit köttfärssoppa, chokladtårta och mumsat på ost och godis. Alla barnen satte på en gång i gång med att leka med klapparna, Melba fick glitterlimm, tokiga såpbubblor och pussel :) Albin han fastnade för sina borrmaskin och skyddsglasögon som han sprang omkring med hela dagen!


Tradition hos mormor

I onsdags fick Melba vara med och klä granen hos mormor också! De hann med att äta en massa gott och dekorera pepparkakor..Här är slutresultatet!


Fredagsmys och julförberedelser

Tjuvstartar med lite julgottis och så klär vi julgranen samtidigt!


Myror i brallan tjejen..

..slår in paket och skriver på paketet, som vanligt med lite udda stil!


Pakethämtning på posten

..då tog vi pulkan i en rasande fart!


Måleriverkstad

Idag har vi målat och trixat! Annars kom det en pruttkudde i julkalendern som vi hade roligt åt i morse :)


Mintchokladfudge

Nu har vi bakat färdigt julgottis för den här julen! Melba har varit världens bästa lilla bagare och hon är så engagerad och hjälpsam ❤


Mera julgottis!


Citronlemonad!

Igår var farmor här medan Melba kurerade sig och jag var på julfest med jobbet! Daniel kom med tåget från Ängelholm på kvällen så nu är familjen hel igen <3

På dagen har Daniel varit på thaiboxningsläger och vi haft lite bestyr kvar från julfesten och sen gjort citronlemonad och inte vilken som helst utan Melbas speciella citronlemonad :)

Smörgåsarna är krya-på-sig-hjärtesmörgåsar som jag gjorde igår!


VAB= Te och Bolibompa i raggsockor!


Årets pepparkakshus à la Melba (och morfar och mamma)


Tomtenissa från dagens luciatåg på förskolan

Glad är hon över tomtehårspännena hon fick av tomten i morgonens adventskalender :)


Vinterpicnic

I lördags passade vi på att njuta av vintervädret. Vi tog med oss Micke, Stella, Elton och Pripps och åkte till Lundby/brottstabacken för lite pulkaåkning! Elton sov hela tiden då vi var där, Stella vägrade vantar och varken Melba eller Stella ville åka pulka..så det blev inte riktigt som vi tänkt..Men mysigt i alla fall och det var otroligt gott med varmt te/choklad och smörgås ;)


Blogg igång igen

Blogg.se appen har varit ur funktion sen i torsdags så inte kunnat uppdatera! Men nu kör vi igen :)

I förra veckan var vi hembjudna på middag till de här finingarna! Melba hade energi så det räckte och blev över och studsade omkring som en duracellkanin i slutet! När vi kom hem blev det lite lugnare..här ligger hon halvvaken på hallgolvet.


Tiger, elefant och ponny!


Jag lagar mat och som Melba säger så..

...latar sig Daniel och Melba!


Snökaos är lika med snökul för alla barn

På jobbet håller sig snökaoset/kulet utanför fönstret som tur är..


Advent

Nu har advent kommit även till oss!


Väntan

Melba tyckte det var en lååång väntan innan Sandra kom och hämtade Melba igår! Hon skulle nämligen vara hos dem medan vi var på Grease.

Hon längtade sådant efter att få komma dit då Sandra lovat henne att de skulle klä granen, vilket de gjorde plus en massa annat roligt! Melba var helnöjd :)


Grease lightning!


Nu har tomten kommit på besök..

..och adventsmys är ordnat!


RSS 2.0