Stolt blivande storasyster <3


I måndags åkte vi till Örebro och tog med oss faster Emma till Gustavsviksbadet!


Barnfestival

Idag har vi hängt med Mallen, loppan och deras pappa på barnfestivalen som var i munktellområdet, glada och nöjda barn som fick både åka karusell och rida ponny! Till middag för Melba och mig blev det kebabsallad :)


Stockholm med hjärtat

I måndags blev jag firad med frukost på sängen och sen packade vi in oss i bilen och åkte upp till Stockholm! Daniel skulle jobba så Melba och jag passade på att hänga i storstan :)


Redo för Thailand

Melba fixade sprutan över förväntan!


Parken zoo

Idag har vi finbesök från Lidköping, så vi har hängt på parken zoo och sen stannat kvar och lyssnat på Sean banan!


Mera farmor

Farmor berättar ju så många spännande saker, tex att det inte fanns mobil, dator och knappt tv när hon var liten! Sen att man inte behövde ha säkerhetsbälten och cykelhjälm det fanns inte ens, konstigt tycker Melba!


Hos farmor


Dumma mig

I torsdags fick Melba hänga med Molly och Hanna på bio medan ja jobbade, det var två glada och nöjda tjejer som ja mötte upp efter bion :)


Middag med hjärtat

Igår längtade vi massor efter Daniel som skulle ha kommit hem igår, men blev kvar i Nyköping på jobb! Melba och jag tog en spontanmiddag på Grappa istället


Stockholm

I söndags tog vi en snabbvisit till Stockholm, syftet var att träffa Daniel som nu är där och jobbar och kommer vara en vecka till! Vi passade oxå på att träffa Linda och Isabel som flyttat in i en jättefin lägenhet vid Odenplan, där hann vi med både lek och fika! Sen tog vi oss till söder där Daniel har sin övernattningslägenhet, sen vidare till Kho phangan för lite sen lunch! Vi avslutade eftermiddagen med lek i lekparken :) innan vi tog tåget hemåt! En kort och intensiva men mysig dag <3


RSS 2.0