Påskkärring ggr två

Här kommer lite bilder från vårt påskande i torsdags, vi hann med mormor på morgonen och sen morfar, gammelmormor och gammelmorfar och morbror på kvällen! Melba fick en massa godis och annat fint i sin påskpåse! Men roligast var tuggummisutomaten som hon fick av morfar :)


Bästa kompisar

Idag har jag först firat våffeldagen på jobbet med fina kollegor och goda våfflor! Melba fick hänga på Hanna och Molly hem och mumsade våfflor de med..

Titta på de här fjuttarna, bilden är från sommaren 2011 då vi var på Skansen!


I helgen har Melba och jag bakat mandelfocaccia och madelscones med vallmo, grymt gott och kul när hon vill vara med och hjälpa till! Det kanske blir en liten bagare av henne när hon blir stor :)


Badkalas i vattenpalatset

Idag bjöd Jennifer på kalas i vattenpalatset, nästan hela förskolan var på plats! Melba vågade åka watersliden med mig för första gången, tidigare har den varit lite läskig..


Älskade Kakka hänger kvar fortfarande

Här är det gamla hederliga Kakka, Farfars nallepuh och nya Kakka!


Förskolekompisar

Elmas mamma brukar skicka lite bilder från förskolan på våra tjejer från när hon hämtar Elma, här är kompisarna!


Korvgrillning

Idag bjöd förskolan på grillad korv ute i friska luften så jag slutade tidigare vilket var mysigt! Här är Melba, Elma och Jennifer som mumsade på korv, sen blev det galen pulkaåkning i backen :)


Plockepintjejen

Just nu är det spelen plockepin och pyjamasjakten som spelas för fullt! Gärna nästan varje kväll :)


Sundbyholm

Idag har vi spenderat dagen med Hanna och Molly i Sundbyhom! Hanna hade med sig picnic till oss och vi njöt av lite frisk luft :)


Chokladmuffins

Idag fixade vi chokladmuffins till först mormor och Ville som kom på förmiddagsfika och sen efterlängtade farfar som kommer lite senare :)


Morgonpromenad till affären!

Så här fotosugen var Melba kl 8.10 i morse :)


Plockepinnspel

En av favoriterna av födelsedagspresenterna hon fick!


Gladiatorerna

Gladiatorerna var spännande men tröttheten tog över även denna fredagskväll


Familjeafro

På väg från kvällens familjeafro


Klätterapa..

..det kan man vara på vintern med!


Äntligen är mormor hemma

...och med sig hade hon en massa fina presenter! Bl.a. ett par av Melba beställda röda sandaler och en fin rödprickig klänning som hon inte ville ta av sig!


Handling i blindo


Världens stoltaste tjej..

..som för första gången varit själv på Funky kidz! Fjärde gången gillt och jag är stoltare än stoltast ❤


Mellomys med dessa finingar


Längtar!!


Superlycklig tjej som har öronpuffar precis som mamma 💕


Nya vinterskor och fika

Förra veckan då jag hämtade Melba hade det hänt en olycka och Melba hann inte in och kissa från pulkabacken. Vilket resulterade i en "kissjö" i skorna och jaa resten av kläderna var minst sagt blöta! Jag kämpade och kämpade med tvättmedel såpa och en massa annat medel för att få rent skorna men tyvärr luktar de fortf "kattkiss" så därför blev det i inhandling av nya vinterskor och lite fika på stan igår :)


Isstadion

Igår hängde Daniel och Melba på isstadion medan jag fick lite egen tid och idag är vi här hela familjen! Billig och kul aktivitet plus att Melba tycker det är suuperroligt :)


Bakning

Ikväll har vi bakat lite LCHF-bröd och sen använt oss av Melbas Bamse kokbok hon fått av Ville, Camilla och PA! Vi gjorde en variant av Bamses honungsmuffins med kakao och chokladgodisar :)


Fredagsmys med Molly


RSS 2.0