Cirkus cirkör och bus med Isabel

I söndags fick vi sällskap av gammelkusin Madelene som var här på en snabbvisit innan hon skulle tillbaka till Oslo! Det är så roligt för hon tar alltid sig tid till att komma och hälsa på! Snart kommer hon att vara lite mer här i stan eftersom hon inte ska jobba längre i Oslo, i höst ska hon ut och resa igen. Så om någon vecka och fram tills dess får vi äran att umgås lite oftare, kul!

På eftermiddagen gick vi ner till kaninhoppning och vikingabyn i Stadsparken och spanande! Melba var med en sväng och tittade och satt bredvid när Vikingarna fightades men sen var det dags för henne att sova en sväng, tur tycker jag för det var så brutalt när de fightades tycker jag, usch! Melba sov och vi gick omlkring och strosade och köpte sedan med oss mat och gick till Rothoffsparken och mumsade! Vi träffade på Linda, Isabel, Cilla och Henrik som också var där och spanade på Cirkus Cirkör! Melba och ISabel var lite blyga till en början men sen busade de omkring massor, roligast var "gympamattan" som låg i gräset!






Efter äventyret i Rothoffsparken så gick vi hem, satte oss på cykeln och hyrde en film. Svängde förnbi mormor som blev glad av att få lite spontanbesök! Melba gick igenom hela fruktkorgen ett 30 tal gånger: "vaedet?" "vaedet?", Melba fick två plommon som hon skarpt visade att hon inte ville ha skalet på så Mormor skalde snältt bort det!! Sedan blev det hem, nattning av Melbisen och mys i soffan med cachewnötter och film!

/Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0