Utflykt med pappa

Igår pratade vi både med VC och med barnkliniken, vi kom överens om att prova den nya medicinen några dagar/nätter och se om det hjälper annars ska vi åka direkt upp till barnkliniken. Vi har även fått en tid nästa tors på VC där vis ka träffa en läkare och sen få en remiss till barnkliniken frö en astma/allergiutredning. Så förhoppningsvis inom kort tid så får vi ordning på Melbisen. I går åt hon faktiskt lite mat, inte mycket men lite i alla fall. Så det är en klar bättring, plus att hon sovit bra på natten, trots att hon hostar omvartannat men honhar i alla fall inte vaknat så många gånger, de här två senaste nätterna, skönt! I går var morfar förbi en sväng, han har hållt sig borta ett bra tag nu, han har legat sjuk haft luftrörskatarr och en massa feber. Men nu var han på bättringsvägen och har ätit penicillin så han mådde bättre.

I dag har jag jobbat hela dagen opch Daniel och Melba har varit på utflykt till Uppsala, det var dags för en vända till verkstan. De åkte upp vid lunch lagom tills det var dags för Melba att sova. Det var tydligen värsta vädret, slask och snö i Uppsala. Dagen hade gått utmärkt förutom när Daniel var tvungen att byta blöja på Melba i vagnen när de kom fram till verkstan, det var tydligen mindre roligt. Men sen hade allt flytit på bra! Promenad, buss och sen tåg tillbaka. Melba hade fått sitta bredvid Daniel, det hade varit uppskattat!! Däremot sade Daniel att det var bra mycket bökigare att ha med en liten Snorpis när man ska iväg. I all hast fram och tillbaka så har han förlagt både sin mössa och sina vantar =)men så kan det gå när man ska hålla koll på en liten Snorpa! Kameran glömndes hemma så inga kort från deras äventyr.

Vi har nyligen kommit hem, jag har precis nattat Snorpan, gick ganska bra faktiskt bättre än i går så det går åt rätt håll! VI har varit hos morfar och ätit korvsoppa!! Nu ligger Daniel utslagen på vardagsrumsgolvet och sover, tydligen så tog dagen på hans krafter!

//Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0