Theo och Oliver!

I fredags var jag, Melbis, mormor och Jon ute i Skogstorp (Daniel kom lite senare efter jobbet) hos Mommesan och Åke! Andreas min morbror och hans Jenny samt Theo ca 2 1/2 och Oliver snart 6 mån var där och hälsade på från Uppsala! Ett besök jag sett fram emot länge, Oliver var 3 mån sist vi sågs och jag hade hört att han växt och blivit en riktig liten knubbis! När vi kom dit blev det fika, citronpaj, bullar och kaka, mums! Oliver sov när vi kom, men sen vaknade han till och åhhh vilken sötis, han är rund och god och man vill bara äta upp honom! Han satt vid fikabordet och skrattade och spanade in alla som satt som stora leenden och bara log åt honom!! Theo var lika söt han, han är en riktig liten fikagris, han älskar verkligen att fika, han lassade på och åt och åt, sen fick han massor av energi, han sprang omkring och tjoade och tjimmade, ett riktigt energiknippe!! Melbis var vaken en stunde i diverse famnar men sen var det dags att äta och efter maten var hon vaken en stund och sen var det dags för henne att knoppa in i sömnen igen! Melbis fick en jättesöt grön pyjamas med fiskar på av Oliver och Theo!! Alla påpekade likheten mellan far och dotter!! Melbis är verkligen Daniel upp i dan sa de!

 Oliver   Theo 

 Jenny och Melba   Andreas och Melba    

Det ska bli så kul när Melba blir lite större så kan hon få leka lite med Oliver! Än så länge skiljer det lite väl mycket för att det ska ha nåt utbyte av varandra, men tiden går snabbt! När jag höll i Oliver så undrar man om Melbis nånsin kommer bli så stor, men vips så har tiden flygit förbi och man står där med en 6 mån bebis. VI har svårt att fatta att hon redan är 2 mån, tiden går sååås fort!!

Det var riktigt roligt att träffa familjen Stenberg, kändes bra att prata lite bebissnack med Jenny oxå!! Sen var det ju toppen att se Theo och Oliver så klart längtar tills nästa gång vi ses!!

När vi åkte från Skogstorp åkte vi hem med en säng, Mommesan gav oss en utdragbar junior säng som Melbis ska få ha när hon blir lite större, jättefin var den!! Tack!

//Karolina

Kommentarer
Postat av: Andreas Stenberg

Ja, visst är han lite rund vår Oliver. Drygt 10 kg visade vågen på 6-månaderskontrollen idag (Theo väger typ 13 kg).

Det var jättekul att träffa er med. Hoppas det blir snart igen!

AndreasJennyTheoOliverStenberg

2008-03-25 @ 22:32:59
URL: http://www.buljong.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0