Göteborg!

Nu har vi varit iväg på vår andra lilla semester med vår lilla familj och precis som sist hade vi även den här gången med oss Kiri och Johan i bilen! Det blev riktigt lyckat och färden bar till Göteborg för att hälsa på Camilla och P-A och hitta på lite smått och gott i GBG! Vi bodde allihopa hos dem....finns det hjärterum så finns det stjärterum! Det blev resturangbesök, lite shopping i Haga, sällskapspel, frisbeegolf, Liseberg och en tur till skärgården, Brännön och såklart att umgås med Camilla och P-A! Vädret var sisådär, det regnade från och till alla dagar utom torsdagen då begav vi ju oss ut i skärgården, det var sol och fint så vi låg på stranden och solade och Melbis och Daniel låg och myste i skuggan! Melbis var lite mer ledsen än vanligt ett tag vilket förmodligen berodde på bissingarna som är på uppgång! Men på torsdagen så hände nåt, när vi åkte med båten ut i skärgården, blev hon så glad som vi aldrig sett henne förr och hon log hela båtresan och snackade och skrattade, jättehärligt var det!


Här kommer lite semesterbilder:

  Melba var helt överlycklig av att se Camilla (och Nalle Puh)

   Vi var sådär nöjda över regnet på Liseberg Melba däremot verkade inte alls bry sig. Melba sov mestadels av tiden inne på Liseberg, hon sov säkert dubbelt så mycket som hon brukar, bra Melbis!! Regnet försvann efter ett tag och vi gav oss på karussellerna, jippie!

     Melba i gasen!

 Kiri och Johan vann högsta vinsten på tobleronehjulet!

     Puss!

     Det är pappas öra jag vill åt!!

  Brännön
  Badbilder på Melbis

På vägen hem från GBG stannade vi på lunch i Kinnekulle hos Clara och Fredrik, tyvärr var inte kameran framme då så inga blider! Men det var riktigt kul att äntligen se deras fina hus och att se Clara och magen såklart nu har hon ca 2,5 månader kvar tills bebben är beräknad!

//Karolina


Kommentarer
Postat av: Malin

Hon är ju världssöt lill-hjärtat!

2008-07-15 @ 23:41:14
Postat av: Malin

Hon är ju världssöt lill-hjärtat!

2008-07-15 @ 23:42:24
Postat av: kirsti och johan

Å vilken underbar semester vi hade:) Mysigt och Melba som va så glad hela tiden: Det får vi göra om! Kram

2008-07-22 @ 12:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0