Tillbaka till verkligheten!

Vad skönt att vara tillbaka till verkligheten, friska och krya är vi! Jag har jobbat både i går och idag och Daniel och Melba har varit ute på vift! Fast först fick Melba för sig att ta en ordentlig tupplur, precis innan lunch. Daniel tänkte att hon sover väl en 40 min men hon sov från strax innan tolv till kvart över två!!! Sen var hon hungrig såklart! På em träffade Daniel och Melba Magnus och Ebba en sväng på stan. Nästa gång kanske det blir lite leka av för de båda oxå, det var ju jättelängesen de sågs. Ebba har ju lärt sig att gå på riktigt nu oxå!!

I söndags gick jag och Kirsti till Kaka och åt lite sen lunch, Melba var oxå med i ju för sig men hon stod utanför fönstret i vagnen och sov. Sen gick Kirsti i väg till sporthallen och skulle se Luciafirandet. melba vaknade till och vi tänkte vi skulle gå en sväng på stan men det ville inte Melba, hon var så ledsen och arg, så vi fick gå hemåt istället! Vet inte riktigt vad det berodde på, om hon inte fick sova färdigt, hon var hungrig eller om det var tänderna. Men det gick över när vi kom hem i alla fall, jag gav henne lite mellis och myste sedan lite.

På em firade vi lite andra advent hos mormor! Det var fullt hus, Janne, gammelmormor, Lasse, gammelmoster och Ronnie och så vi så klart. Det blev glögg, pepparkakor med ädelost och annat julgott! Melba åt sin middag där, , men hon hade inte så stor lust att sitta i sin stol och äta inte. Hon vill ju vara med kring soffbordet och smaska på sånt som vi andra fick. Hon fick lite mandarin och en liten knäckebröds bit, men var inte riktigt nöjd med det i alla fall. Hon klättrade och grejade så vi blev svettiga allihopa. Sen fick hon syn på mormors trappa och ilade iväg som en avlöning och sneglade bort mot oss för att se att vi ser henne, när vi sedan säger att hon inte får gå upp så skakar hon på huvudet, ler och börjar klättra! Hon är så väl medveten att hon inte får men ska ju såklart ge sig på det i alla fall! Busunge!

/Karolina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0