10 steg!

I dag var mamma med Melba en sväng innan jag kom hem från jobbet. När jag kom hem vid halv sju var hon trött som bara den men helt plötsligt så släpper hon min hand när hon har isbjörnen i den andra handen och går 10 steg!! Jippie!!!

/Karolina

Kommentarer
Postat av: Melbas mormor

Visst är det otroligt att man kan vara SÅ..... duktig när man inte ens fyllt 1 år, eller hur? Nu förtiden känns det lite avlägset att bli kallad mamma. Jag är ju mormor i familjen Jansson/Hanssons familj sen lilla Melbis kom till världen, men visst är jag fortfarande mamma till min dotter och son och kommer att vara det hela livet, så att bli mormor och farmor är ju bara ett stort bonus här i livet. Kram mamma, mormor och "svärmor"

2008-12-10 @ 11:40:55
Postat av: Filippa

Vad duktig du äe, själv övar jag för fullt med att gå, mamma får hålla mig i händerna, är ju fortfarande lite ostadig men igår prövade jag att gå med en gåvagn och det var kul eftersom jag då kunde stappla några steg själv! Du får minsann säga til din mamma att hon ringer min när hon e ledig så vi kan ses nån gång, saknar ju dig!!!!

2008-12-10 @ 20:56:34
URL: http://www.filippamariakhouri.blogg.
Postat av: Sofia

Åh vad duktig hon är! Tiden går så fort så jag hinner inte med! Toppen att du uppdaterar vad som händer i era liv så att jag har liiite koll iaf! Måste nog ta och komma hem en sväng snart och träffa lillsnuttan, det var så länge sen sist! Ta hand om er! Kram från Fia

2008-12-13 @ 09:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0