Farmor och Bamse

Från torsdagen till söndagen förra veckan så var Melba inkvarterad hos farmor och Bamse, farbror Micke var också med på ett hörn.
 
Jag och Daniel kom till Vagnhärad på lördag eftermiddag efter att spenderat halva lördagen i pyjamas och sen tagit en tur till Ikea i Kungens kurva där vi gjorde lite småfynd, bland annat köpte vi ett laptopbord (halvcirkel plastskiva på ovansidan och rispuffkudde under) som vi kommer ha i bilen som "lek/skrivbrod", vi lånade det av Sofia och Henke förra semestern men tänkte att det var dags att införskaffa eget! Bästa åka-bil-med-barn tipset.
 
Väl i vagnhärad möttes vi av en riktigt landet tjej som helt glömt bort att hon annars är en stadstjej som gärna inte vill få grus i skor eller stöta på ens flugor!
 
Melba och Bamse var bästa vänner!! Så senare på kvällen blev det grillning och sen en promenad med Bamse. Melba och farmor hade tidigare under dagen sett ut ett smultronställe. Här snackar vi smultronSTÄLLETnummer 1, ett helt hav av smultron, vi plockade en hel litersburk med smultron i ett svep, och mer fanns det... mysigt, härliga sommarkänslor!!
 
 

Kommentarer
Postat av: melbas mormor

Vilka härliga sommarbilder.....
Kramiz

2012-07-10 @ 08:51:06
Postat av: Farmor

Snart är det dags för hallon, svarta vinbär, biggaråer och POTATIS! Välkommen igen när farmor har semester, du goaste på hela världens jord.

2012-07-10 @ 20:50:55
Postat av: Farmor

Glömde att säga att ärtorna växer sig allt högre!

2012-07-10 @ 20:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0