Solstrålen!


Solstrålen som skakar med händerna, som hon gör når hon tycker något
är kallt, här hade hon precic smakat mitt isvatten


/Karolina

Mellis med pappa


Parkenbadet




Daniel tog en massa fler bilder med sin nya telefon men han har inte ordnat
med att ladda över dem till datorn än så de kankse kommer fler bilder senare.


I lördags var hela familjen i Parken badet och solade och badade. Vi dränkte både MElba och oss själva med solkräm och var sen i både minsta och barnpoolen och stojade runt! Daniel var lite små krasslig så han tog det lugnt så det vara bara jag och Melba som badade! Vi hade pastasallad och frukt med oss och hade det riktigt mysigt. Strax innan vi skulle åka hem gick vi till lekplatsen som ligger på området, och Melba är ju galen i att åka rutchkana så hon åkte ett par gånger sen hände en liten olycka och hon missade ett trappsteg till ructhkanan så hon slog i läpp och haka! Så det blev lagom att packa ihop, tröttheten kom på en gång hos Melbisen, vi stannade och köpte en glass och pallrade oss sedan hem. Vi lade oss alla tre i vår säng och somnade. Daniel fick en liten tupplur eftersom han skulle iväg och jobba men jag och Melbisen fick en nästan 2 timmars lur!! Ojoj vad skönt det var! På kvällen tog vi en cykeltur med morfar och avslutade sedan med lite frukt och mys hos mormor där även gammelmormor och gammelmorfar Lasse var och hälsade på!
/Karolina

Åbryggan

I går em hämtade morfar Melba på förskolan och de gick och köpte glass, vi hade nämligen glömt att lämna vagnen på förskolan så de fick knata. När Daniel slutade mötte han upp dem och sedan åkte hemåt. Väl hemma var Melba megatröttis så hon fick sova en 40 minuter fram till 18. Vilket inte störde nattsömnen eftersom vi hade planer på att gå till Åbryggan.Så det blev lite senare middag än vanligt. Vi fick ett bord i skuggan vilket faktiskt var skönt. Ellen var också med, det var mysigt! Vi var hemma runt nio och Melba var en stjärna drack välling och somnade på stört! Tyvärr så sov hon ju inte längre för att hon var uppe längre, så kl 06-10 ville hon upp så klart! Daniel som var lite krasslig fick sova vidare till 8.15 och jag och Melba gick ner och lekte!


Ellen och Daniel

Melba fick en aldeles för stor portion av korv och strips plus ett glas mjölk med sugrör

/Karolina


Helt slut...

Två av kvällarna denna vecka har Melba kommit hem från förskolan och varit helt slut. Daniel har satt henne i soffan med napp och kaka då det är det ända som funkat. På ett litet tjillevipp har hon somnat. Det har ju varit sååå varmt och sen har det ju varit rätt mycket action på förskolan med vattenlekar och äta utomhus och grejer. Så honhar powernappat några kvällar sen ätit middag, lekt en sväng och sen somnat!


 /Karolina

Schhhh....


En av de bilder som Fia tog, Melba "schhhar" fåglarna,
tror att hon gör så för att man säger att hon ska ta det
försiktigt och smyger lite tyst fram med fingret över munnen!

/Karolina

Diska och tvätta munnen





Melba hjälper till att diska, men hon varvar det med att tvätta munnen,
sen tittar hon på mig och tycker hon är jätteduktig och klappar händerna! Sött!

(usch vårt fula kakel som vi har sagt att vi ska ordna sedan vi flyttade in, det blir väl av snart....)

/Karolina

Melba hjärta Philip

I tisdags kväll tog vi en tur till Pernilla,Jocke och Philip. Det var ju superfint väder och de bor sååå fint. Vi var ute och lekte och gungade och klappade katten. Sen fikade vi med vattenmelon som Melba älskar, hon bara trycker in dem i munnen!! De fick Tom och Jerry kex också, de ser ju precis likadana ut som när jag var liten plus att man fortfarande får en leksak i kartongen, kul! Melba var pussig och kramig mot Philip, Philip var mest fundersam och tittade på henne och undrade vad hon sysslade med. En liten klapp på armen fick Melba och nästan en puss i alla fall!

 Bilderna är lånade från Philips blogg


Det roliga är att Melba är en månad äldre än Philip men han
ser ut att vara minst 2 månader äldre än Melba. Melbisen
blir som en hårlös liten plutt bredvid Philip ;)

/Karolina

Grillning och hundar

I söndags kväll blev det som hastigast bestämt att vi skulle åka till Jenny och Anders. De bjöd in oss på grillad fläskfilé! Det var ju superfint väder så vi satt ute på deras bakgård. Hundarna Atlas och Hobbe var ju med såklart också, till Melbas stora förtjusning! När de sedan var dags för hundarna att gå in var Melba både ledsen och förtvivlad och stod och hängde vid dörre och väntade på att de skulle komma ut igen. Det var rätt svårt att försöka distrahera henne och få henne på andra tankar. men tillslut hittade vi två pinnar som hon lekte med och så fick hon två badleksaker, fiskar av Jenny och Anders så då var hon nöjd. En bit chokladboll hjälpte också till på traven att få hennes tankar på annat än hundarna!



/ Karolina

Glass i stadsparken

I söndags var Daniel, Melba och jag till Rohoffsparken och lekte på förmiddagen. Sen gick Daniel hem och Melba och jag mötte upp tjejerna. Vi satt i solen i Rothoffsparken och åt lunch! Melba hade bestämt sig för att inte sova något  på förmiddagen så hon var vaken til kl 13. Men sen var det en bra trött Melba som somnade snabbt i vagnen. Hon låg och sov i vagnen i skuggan och vi satt och njöt i solen. När Melba vaknade så hade Daniel kommit ner till stan och vi gick tillsammans med Kirsti och Fia till Stadsparken och åt lite glass.





















Fia tog en massa fina bilder med sin systemkamera och gick sen hem och fastnade totalt framför något fotoredigeringsprogram. Hon har mailat en massa fina bilder bl.a de här:





Jag ska lägga upp lite fler av bilderna vid ett annat tillfälle, Tack Fia för alla fina bilder!

/Karolina

Blomma till pappa





Puss pappa Daniel

Middag i solen hos Kirsti och Johan

I lördags em sov Melba och jag två timmar, herreguuud vad skönt det var! Helt slut var jag! Daniel sov medan vi var hos Linda och Isabel så han fick också ta igen en del sömn som verkligen var behövligt!

Här står Melba och ojar över hundarna som hon ser. Väskan hade hon på
ryggen ända bort till Kirsti och Johan, hon verkade riktigt nöjd att bära den!

På kvällen var vi bjudna på middag hos Kirsti och Johan, vi fikc ju toppen tur med vädret. Vi fick indisk kycklinggryta, ris och bröd- suuuper gott! Så klart smakade det ännu bättre eftersom vi kunde sitta ute i solen!


Vår busunge


Melba och Kirsti


Här har Melba gömt servetten i tröjan, det tyckte hon
var riktigt busigt och gick och småfnissade för sig själv

/Karolina

Melba o Isabel


Bokstavskex


Äter fruktsallad och klättrar på pallen som var poppis


Puss kompis

I lördags förmiddag efter att vi kommit hem från mormor så cyklade jag och melbisen till Linda och Isabel. Vi gratulerade Linda som fyllde år och fikade och lekte med tjejerna. Melba fick ett par jättesöta pilotsolglasögon av Isabel också! Tjejerna var inte helt överens om leksakerna eller Melbas hjälm och Isabels skor som de lekte med, isabel har precis lärt sig att säga "tillsammans" men det vet inte riktigt Melba vad det betyder så hon ville inte dela med sig och Isabel påpekade att alla sakerna var hennes egna!! De är helt otroligt vad snabbt tiden går, Isabel är som en pratkvarn och såå stor! Det känns overkligt att Melba om ungefär ett halvår kommer vara så där stor, man tror ju att hon alltid komemr att vara som hon är nu. Men så har man ju tänkt sedan hon föddes och hon lär ju sig nya saker varje dag, tiden går nästan lite för fort...

/Karolina

Midsommarafton!


Vid två gick vi fullt munderade med regnkläder, stövlar, paraply och allt vi nu hade med oss till mormor! Vi hade tänkt att gå till Djurgården men eftersom vädret var som det var så hoppade vi faktiskt över det. Typiskt i ju för sig för strax efter det så slutade det ju att regna. Väl hos mormor så tog hon fram blommor som hon plockat och jag gjorde en midsommarkrans till Melbisen. Hon gillade absolut inte att ha på sig den, nyfiken på den det var hon men den fick inte vara på huvudet.

Hon har på sig kransen 1 sekund här tror jag. Sen var det roligare att pilla bort blommorna.

Vi tillbringade kvällen med mormor och Janne, Sara och Stefan och morbror Jon och Jasmina som var med och åt men hade sedan andra festligheter att gå på! Det blev i alla fall en toppen kväll med en hel del skratt och skoj, vi spelade både Absolut överens och Vilda gester båda spelen är sällskapsspel där man får bjuda på sig själv ganska mycket! Kvällen slutade med att mormor bäddade ordning till mig och Daniel så fick vi sova kvar, det kändes enklare eftersom kl var nästan 02 när vi tänkte gå hem. Det blev smidigare så eftersom Melbisen låg ju och sov så djupt, det blev lite bökigt att krångla med henne.


/Karolina

Fågelkaos!



Daniel jobbade ju hela midsommardagen så Melba och jag cyklade till janelings och fick lite gammalt bröd som vi gick och matade fåglarna med. Melba var helt i extas, fåglarna var ju helt galna!!! Därefter gick vi till lekparken och gungade men och åkte rutchkana som just nu är det roligaste i lekparken. Morfar kom förbi en sväng också så då tog vi en fruktpaus med melon och äpple!



När vi cyklade därifrån så "ojojojade" Melba hela cykelvägen hem, jag tänkte att det var för att det kom lite regndroppar, men när jag precis parkerat cykeln hemma och ska lyfta ner Melba så ser jag att hon bara hade en sko på sig. Det var bara att cykla tillbaka och så klart så var det ju därför hon ojade, skon låg nästan borta vid lekparken =(
Sen hem igen i regnet som då börjat ösa ner, gav Melba lunch och sen somnade hon helt slut, då passade jag på att göra mig i ordning och ordna med packning till kvällen.

/Karolina

Aj aj kapten!


/Karolina

Midsommarfirande på förskolan

I torsdags em tog jag och Daniel ledigt på em för att vara med på Nålis (Nålmakarens förskola) midsommarfirande. Vädret var ju inte helt på vår sida men vi trotsade vädret och dansade kring midsommarstången i alla fall under den lilla tiden då det var uppehåll! (Nålis hade förberett en stång inomhus också utifall). Melba var väl inte direkt överförtjust över att dansa kring stången utan verkade mest lite besvärad, men nyfiken på spelemännen och deras fioler det var hon. Efter dansandet gick vi in till Nålis och satt på en filt på golvet och fikade vi hade med oss fruktsallad och festis! Fröknarna bjöd på tårta men det lockad inte Melba utan hon var nöjd med sitt kex och sina vindrovor och melon i frkutsalladen!





På kvällen var vi bjudna till Kim och Sandra på vildfångad lax och med romsås och potatis i ugn! Riktigt smarrigt var det! I dag på midsommarafton ska vi (om vädret är ok) gå med mormor till Djurgården och dansa lite runt stången. Sen när Daniel slutar jobbet vid 16.30 åker vi till mormor och Janne och äter midsommarmiddag och spelar spel! Ska bli kul!

Glad midsommar på er allihoppa!

Karolina, Daniel och Melba

Bus med morbror





I onsdags kväll åkte jag och Daniel och handlade lite inför midsommar, innan det så lämnade vi av Melba hos mormor. De var ute och gungade och lekte i sandlådan. Mormor säger att det är så roligt nu när hon inte bara säger "nää" utan också "mmm" "ahh" till saker når hon frågar henne. När vi kom och hämtade henne och stötte vi på morbror som tog tillfället i akt och busade lite med Melba!

/Karolina

Bus med morbror

I kväll åkte jag och Daniel och handlade lite inför midsommar men innan det så lämnade vi av Melba hos mormor. De var ute och gungade och lekte i sandlådan. Mormor säger att det är så roligt nu när hon inte bara säger "nää" utan också "mmm" "ahh" till saker når hon frågar henne. När vi kom och hämtade henne och stötte vi på morbror som tog tillfället i akt och busade lite med Melba!

(har försökt i dagarna två att lägga upp en jättesöt bild på morbror Jon och Melbisen  till det här inlägget men datorn protesterar så jag får lägga till den sen i stället)

/Karolina

Helgfrukost i vardagsrummet



Fil, havrepuffar och leverpastejsmörgås med gurka, MUMS!

/Karolina

Utställning med morfar

I söndags efter att jag hämtat Melba var vi en sväng på stan och köpte även ett nytt regnskydd till vagnen, det var på tiden! Det vi har haft fram till nu har varit så bökigt och tagit mycket plats! Melba somnade i vagnen på väg från stan, vi gick direkt till morfar och inväntade att hon skulle vakna och åkte sedan bort till Formverk där utställning "Avtryck- 31 samtdia konstnärer" pågår där Morfar har en installation! Melba kom in i lokalen och pekade på morfars installation, den kände hon igen!





Det fanns en massa spännande saker att titta och känna på men roligast och mest nyfiken var Melba på en byrå där man kunde dra ut lådor på där det bland annat låg en "rävsvans"
Räven sover!


Med kameran i högsta hugg

/Karolina



Mellis med mormor

I söndags när jag hämtade Melba hos mormor så var det dags för lite mellis! Melba fick päronfestis, havrekex och jordgubbar! Mormor själv åt jorgubbspaj så det var ju klart att Melba ville smaka lite av den också!


- Jag vill också ha jordgubbspaj!



Nöjd!!

/Karolina

Promenad till Tuna!

I helgen var en massa av våra vänner hemma på besök! Kajsa kom från Göteborg, Jansson från Stockholm och Maria och Johan från Malmö. Så på lördag dag tog jag och Kajsa en promenad med en sovandes Melba till Tunapark. Där mötte vi upp Catrine, Sofia och Maria vi åt lunch och gick sen och strosade.
En nyvaken Melba och Kajsa som var så stolt att hon fick bära och mysa med
Melbisen sååå länge utan att hon blev mammig

På eftermiddagen var det dags att bege sig hemåt, vi tog en promenad även hem med en Melba som var lite småsur så vi mutade henne med jordgubbar nästan hela vägen hem. När vi kom hem lyfte jag upp Melba och vagnen på balkongen, Melba somnade rätt snabbt och likaså jag! Sen var det dags att packa eftersom att Melba skulle sova hos mormor! Daniel och jag skulle på fest med alla hemkomna vänner!

/Karolina

Kram Linnéa

I kväll har vi varit och handlat på Ica Maxi, det tar ju sin lilla tid när snorpan är med! Hon är ju så fruktansvärt nyfiken så allt ska hon ju fråga "vaedä"? men hon är rätt duktig att ställa tillbaka det hon får tag på!! Att sitta i barn kundvagnen i en sån där bil är kul ungefär 3 minuter, att sitta i kundvagnen är kul kanske en minut om hon äter en banan så går det kanske i 10 min! Så vi har fullt upp kan man lugnt säga! I dag stötte vi på Dennis, Helén och lilla Linnéa som är 1 år (ungefär 5 månader yngre än Melba)! Hon har nyligen lärt sig att gå och hon och Melba var såå söta. De kramades, klappade och flinade till varandra! Så gulligt!






Nu är vi hemma, Melba sover och vi har laddat upp med en film och ska mysa i soffan, perfekt avslutning på en jobbvecka!

/Karolina



Philip och Melba i lekparken

Bilden norpade jag från Philips blogg

I tisdags var Daniel ledig och då betyder det att Melba också är ledig från förskolan! De passade på att träffa Philip och mamma Pernilla. De var i Rothoffsparkens lekpark och lekte! Läste på Philips blogg att han somnade bak i cykelstolen på vägen hem. Melba somnade nästan vid maten när hon åt, så Daniel lade henne bums i vagnen. Hon sov i 3 timmar!!!! Trött kan man ju lugnt säga att hon var. Daniel tänkte att han skulle vila lite under tiden för oftast sover hon ju bara 40 min, så han fick en rejäl tupplur!

/Karolina

Melbis och pappa!



/Karolina

Puss Kirsti!

En suddig men söt bild på Melba och Kirsti!


/Karolina

Tröttisen!



/Karolina

Cirkus cirkör och bus med Isabel

I söndags fick vi sällskap av gammelkusin Madelene som var här på en snabbvisit innan hon skulle tillbaka till Oslo! Det är så roligt för hon tar alltid sig tid till att komma och hälsa på! Snart kommer hon att vara lite mer här i stan eftersom hon inte ska jobba längre i Oslo, i höst ska hon ut och resa igen. Så om någon vecka och fram tills dess får vi äran att umgås lite oftare, kul!

På eftermiddagen gick vi ner till kaninhoppning och vikingabyn i Stadsparken och spanande! Melba var med en sväng och tittade och satt bredvid när Vikingarna fightades men sen var det dags för henne att sova en sväng, tur tycker jag för det var så brutalt när de fightades tycker jag, usch! Melba sov och vi gick omlkring och strosade och köpte sedan med oss mat och gick till Rothoffsparken och mumsade! Vi träffade på Linda, Isabel, Cilla och Henrik som också var där och spanade på Cirkus Cirkör! Melba och ISabel var lite blyga till en början men sen busade de omkring massor, roligast var "gympamattan" som låg i gräset!






Efter äventyret i Rothoffsparken så gick vi hem, satte oss på cykeln och hyrde en film. Svängde förnbi mormor som blev glad av att få lite spontanbesök! Melba gick igenom hela fruktkorgen ett 30 tal gånger: "vaedet?" "vaedet?", Melba fick två plommon som hon skarpt visade att hon inte ville ha skalet på så Mormor skalde snältt bort det!! Sedan blev det hem, nattning av Melbisen och mys i soffan med cachewnötter och film!

/Karolina

I lekparken!

Här leker jag och Melba i lekparken förra måndagen då Daniel jobbade kväll! Melba och jag for som små galningar fram och tillbaka mellan gungorna och trampsnurran och gunghästen, ungefär 5 sekunder ville hon vara på varje ställe sen ska hon iväg till nästa. Tillslut hittade hon huset med allt det roliga; tunneln och rutcshekanan!

/Karolina

Pottpremiär!

I går hände något otroligt (tyckte vi i alla fall) vi tog fram pottan lite för skoj skull för att se hur hon reagerar och för att se om hon förstår att man kan kissa i den. Hon fick leka och  greja lite med den och sen satte hon sig på den bakochfram och lite hur som helst, sedan tog vi av henne till bara blöjan och hon satt på den och läste en bok ochlekte med lite klossar. Så gulligt att se hur hon sitter där i sin egna lilla värld och pysslar. Hon gillade inte att pottan stod bredvid vår toalettstol utan den skulle var ute i sovrummet! Sedan tog vi av blöjan och frågad om Melba var kissnödig, hon pekade mellan benen och sade "bblöööija" ett antal gånger och vi frågade om hon var kissnödig, "ne ee" sade hon men sedan satte hon sig på pottan och kissade!!! Så häftigt, hon är ju megaliten! Hon blev lite förskräckt och pekade igen mellan benen och ville ha en blöja. Vi applåderade och berömde henne och hon själv klappade händerna! Sedan stod hon och tittade lite förundrande när jag hällde ut kisset i toalettstolen och tvättade rent pottan i badkaret. "mebba, bblöööija" sade hon och pekade mellan benen och sen på pottan!! Hihihi det var ritkigt häftigt i alla fall!



/Karolina

Studentfirande i Vagnhärad

I lördags åkte vi ifrån haglet och regnvädret till Vagnhärad för Emmas studentmottagning!
Hagel på vår balkong!

Det var uppehåll mestadels av tiden, lite sol och lite regn från och till, men kallt som bara den!


En massa god mat som farmor och farfar ordnat, jag och Daniel hjälpte också till med lite tzatziki, romsås och en italiensk potatissallad sen bjöds det på hemgravad lax, tjälknöl och potatisgratäng bl.a!

Här bjuder Melba farmor på mat från sin tallrik, hon förstod nog att farmor inte hunnit äta för att hon sprungit runt en massa och fixat!




Åkerssorkarna


Faster och Farmor blåser såpbubblor på en något förvirrad Melba


Melba konverserar med Sandra farbror Mickes tjej, och klättrar på stegen som var bara hennes och ingen annan, när någon annan kom och satte sig blev hon sur och puttade bort dem!!


Den här stolen paxade också Melba, en bestämd tjej vi har!!


Melbas musikaliska ådra växer då farbror Micke lär henne massor med spännande saker!

Bästaste farbror Micke

Innan vi åkte från Vagnhärad gav vi Melba medicinen mot astman och sen var det ju dags för vällingen. Melba tokprotesterar mot vällingen och det har hon gjort de senaste gångerna hon varit med mormor och morfar också! Förmodligen har våra rutiner satt sig och hon protesterar mot att det inte är som vanligt. På vägen hem i bilen var hon först sur och förmodligen lite hungrig och sugen på vällingen men hon vägrade, tills hon fick ett mindre utbrott och tårarna rann ner för kinderna. Då gav jag henne vällingen sittandes i bilstolen och då drack hon faktiskt den, skönt tänkte jag då somnar hon säkert i bilen, men icke!! Hon var tokpigg och rätt nöjd med att sitta och leka! Så snorpisen somnade inte förrän strax efter 21 i lördags, men då var hon ju trött som bara den!!

/Karolina














Faster Emmas studentfirande

Här kommer lite bilder från i fredags nrä vi var i Örebro för faster Emmas student:
En väl påpälsad Melba i kylan

Emma och PG

Familjen Jansson



Puss puss

Efter att Emma gått ut så åkte vi och åt mat och grejade sedan i hennes lägenhet som hon nu skulle flytta ur för att flytta in med PG. Därefter åkte vi hem för att ladda upp inför morgondagens mottagning i Vagnhärad!

/Karolina


Grattis pappa!


I dag fyllde Daniel 28 år! Jag och melba hade tänkt att ge honom frukost på sängen och mysa till det lite, men Melba var sååå ledsen i morse kl 05.00 när hon vaknade att det liksom inte gick att göra något , det ända hon ville vara att jag skulel gå upp och ha henne i famnen! Tillslut gick det att sitta ner med henne, men det gick inte alls med Daniel. I alla fall efter mycket om och men runt kl 6 så gick vi upp och jag gjorde ordning frukost och tände ljus i köket, det blev rätt mysigt i alla fall! Vi lämnade Melba på förskolan, som nu knappt inte har tid att säga hejdå till oss. Hon följer med till vinkfönstret kanske varannan gång men det är inte så viktigt längre eftersom det händer så mycket annat spännande.

På em så kom jag faktiskt hem lite tidigare från jobbet och vi åt mat och morfar kom hit och gratulerade Daniel och fikade. På kvällen kom mormor, Janne, gammelmormor, gammelmordar Lasse, morbror Jon och morbror Jasmina. Daniel fick en massa fina presenter, tack! Vi åt lite exotisk fruktsallad med glass och nötter, gott!


Daniel och svärmor som spexar till det!



/Karolina






Heldag i Västerås!

I måndags var förskolan stängd,  jag var ledig från jobbet för att ta hand om lillsnorpan och Daniel jobbade kväll! Vi passade på att umgås hela familjen och tog bilen och åkte till Västerås, vi åkte till Erikslund och gick och strosade i en massa butiker och stormarknader och åt lunch på "Nisses". Det brann ju där för ett par år sedan men nu har de renoverat om och hade faktiskt ett mysigt café/restaurang som vi åt lunch på! Melba var vaken hela bilturen till Västerås men passade på att sova ganska så länge när vi väl kom fram!


Trötta snorpisen medan vi börjar äta lunch!

Sen vaknade hon och det var dags för henne att äta, lite dumma som vi var så beställde vi köttfärssås och spaghetti så det blev ju rejält mycket som hamnade överallt där det inte bör vara!

Mumsigt!

Melba har fått för sig att hon ska ha fötterna med skor på mig när hon sitter i bilstolen, alltså i stort sett sitta och sparka på mig. Jag blir galen för inte bara att det faktiskt gör ont utan hon tycker ju att det är kul när man säger ifrån så det hjälper ju inte och ignorerar jag henne så fortsätter hon i alla fall! Daniel säger att jag ska säga till på skarpen, vilket jag tycker att jag gör men det spelar liksom ingen roll! Så jag kämpar för fullt med en massa föklaringar att man inte får sparkas, att det gör ont på mamma osv. Jag kämpar på men snart slutar hon väl, men riktigt irriterande är det faktiskt! Men det är ju en sån period hon ska ju testa typ allt! I bland kan man ju faktiskt inte hålla sig för skratt, hennes minspel är ju bara för charmigt ibland, speciellt när hon blir arg, de kallar ju henne för "dramaqueen" på förskolan och vi tycker det passar precis!

/Karolina

RSS 2.0