Fina barn

Idag hämtade jag upp Elmer direkt efter jobbet och sen fick han följa med då vi hämtade Melba på förskolan! Sen blev det köttfärssås och glass till efterrätt..

Idag var Melba sådär extra omtänksam och ödmjuk så man blir sådär stolt som mamma ❤


Mera snölek från helgen


Kvalitetstid

Helgen har bjudit på riktigt mycket kvalitetstid, nu sitter @danielwth på nattåg tillbaka till Ängelholm! Men snart är det helg igen 😍


Lördag

Familjemys, träning och kesoplättar kan inte bli så mycket bättre start på en lördag ❤


Ledig eftermiddag

Tog ledigt efter 13 idag för lite sportlovsmys det blidde skridskoåkning, kondisfika och familjeafro! Snorpan har somnat nästan ovaggat och jag med om det inte vore för att @danielwth kommer hem om ett par timmar ❤❤❤


Pappa kom hem


Nöjd Melba

Som igår blev hämtad av "mobor" på förskolan de åkte direkt till Burger king och sen hem och lekte med Kossen och Plutten! Plutten gillade att leka med skuggan av Melbas och Jons händer hon såg så tokrolig ut att vi alla skrattade som bara den när jag kom och hämtade Melba!


Mera kalas

För tre helger sen var det också kalas på Leos då var det Filippas tur! Både Molly och Filippa hade valt prinsessrummet för sina kalas!


Molly 6 år

Igår var det Mollys 6-års firande som gick av stapeln på Leos Lekland! En massa bus och marängswiss, det var en nöjd men svettig Melba som jag fick med mig hem, kvällen avslutade vi med Mellomys i soffan som sen övergick till vår säng där hjärtat somnade och snarkade friskt hela natten! Snarkningarna var så höga att jag fick göra som Daniel gör på mig, puffa lite så man ändrar läge så att snarkningarna avtar en kort stund :)


Alla hjärtansdag

Innan vi gick hem i torsdags svängde vi förbi mormor som gav Melba en lite hjärtepresent <3 trosor och strumpor med hjärtan på plus godishjärtan.


Snigelpost

Idag kom det snigelpost som Daniel kallar det! Posten var till Melba från Ville, Camilla och P-A, hon fick en fin Bamsekokbok i efterskott, tack fina ni <3 nu ska här bakas och laga mat, Melba gillar att följa instruktioner och baka så hon var jättenöjd!!

https://cdn3.cdnme.se/429425/7-3/pic_511e96f1e087c344a435b747.jpg">https://cdn2.cdnme.se/429425/7-3/pic_511e96f1e087c344a435b747.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/429425/7-3/pic_511e9735e087c344ce2926be.jpg" class="image">


Bowling

Idag har jag varit på en toppenbra samverkansdag gällande hedersrelaterat våld! Efter det åkte jag direkt och hämtade Melba för att sedan gå på familjeafron, det gick i snigeltakt genom hela stan, längesen jag varit med om sån stockning i trafiken! I vilket fall, så precis när vi ska parkera set jag att jag glömt träningsväskan, på jobbet tror jag och det fanns då ingen tid att åka motsatt håll genom stan till jobbet för att hämta väskan så Melba och jag bestämde oss för att bowla i stället.. Från Forever till Åhléns parkeringshua tog det 20 min!! Då kommer jag på att bankkortet är i träningsväskan..ingen vidare ordning på mig i dag! Så vi gick till mormors jobb lånade pengar och åt lite on the go, köpte en liten alla <3 dag present till hjärtat och sen blev det bowling! När vi kom hem stod träningsväskan innanför dörren, den hade aldrig ens kommit med och bankkortet låg vid datorn :)

Men Melba och jag hade en helt underbar dag!! Vi saknade Daniel såklart <3 <3 <3


Hjärtan från mitt hjärta


Äntligen!!

En dag att minnas! Tanden har äntligen lossnat..det var lite ängsligt på kvällen då den praktiskt taget låg i gluggen men hon ville inte ta bort den! Sen pratade och pratade vi om tanden, gluggen och allt annat runt omkring, vi klippte luggen och förberedde för nattning och började sedan borsta tänderna! Det lite läskiga fanns kvar men sen helt plötsligt låg tanden på insidan av läppen och vi båda brast samtidigt ut i världen mest hjärtliga skratt och Melba blev världsaglad och stolt!! Förhoppningsvis kommer tandfeen i natt :)


Funky kidz

I söndags var första dansen med funky kidz på Forever! lite läskigt var det och Melba ville att jag skulle hålla mig nära, och lite tårar kom men sista 5-10 minuterna gick prima och både jag och Melba var stolta! Så nu blir det funky kidz varje söndag 10.15-11.00 :)

Efter lunch kom mormor och ville och spanade på Melbas nymöblerade rum och så filade vi lite! Melba fick jättesöta hårband och galgar :)


Måndagslyx

Melbas favorit SHREKSOPPA och sen våfflor med chokladsås!


Harry

Igår hade vi söndagsmys, lek plus att vi blev bjudna på mat hos Ellen och Harry! Så den här Sötnosen kröp upp till mig och ville gosa med mig <3

Innan vi åkte till dem så byggde vi ett hus av en skokartong till nyinköpta leksakshamstetn..så när vi kom hem blev det mer lek..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/429425/images/2013/pic_51190b4ce087c31ccf1a26c3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/429425/images/2013/pic_51190b4e9606ee21b9b9b871.jpg" class="image">


Stolt tjej i nya kläder hon fått av Eddie och Ebba!


Tingeling


Underbara fredag

Ljuvlig fisk och räksoppa med underbara lilla familjen, bästa starten på helgen ❤ nu ska det fredagsmysas!


Tingeling

Äntligen är Melba och jag klara med vårt pärlprojekt!


Sötnosen

Bilden är från förra veckan då snorpan var sjuklig och ville skicka en godnatt bild på henne och Farfars nalle puh till pappa!


Kram farfar

I helgen skickade Melba den här kramen som önskade en kram av snorpan, så är man lite för långt borta för en riktig kram får det gå bra med bildkramar :)


Lös tand!

Spännande säger Melba, milstolpel säger jag!


Minikalas

Idag har vi äntligen träffat Eddie och Sandra! Eftersom de varit sjuka och vi varit sjuka passade vi på att ha lite minikalas i efterskott.. Innan Eddie KLM var Melba i upplösningstillstånd pga av den enligt henne låååånga väntan, hon fick ha lite tråkigt istf att dra fram en massa grejer för att stimulera henne till tusen så tiden skulle gå snabbare..i vilket fall så resulterade, att vi gjorde ingenting, till att (efter mycket om och men) hon låg bredvid mig i soffan och helt plötsligt somnade hon! 4 min senare ringde det på porttelefonen :)

Nu längtar vi efter Elmer och Melker också, som vi hoppas att vi hinner se i veckan..


Västerås

I helgen har vi varit på IKEA och sen hälsat på Ville med mormor! Där blev vi halvsjuklingar ordentligt bortskämda med middag, bubbelbad och mys! Bästa sättet att bli frisk på tror jag bestämt..


RSS 2.0