Kvällscykeltur hem från vänner

Melba och jag har varit hos Wilma med familj, på en av bilderna spanar tjejerna på en skata som äter spillda chips från gräsmattan!


Midsommar i bilder

Midsommarblomsterplock med morfar, sen tidig lunch hos mormor och avsluta med dans kring stången i Sundbyholm och sen grill och lek hos Eddie och Ebba!!


Yay äntligen tand nummer 3, 2013-06-24!!!


Piratbarndag hos Farmor

I söndags hängde vi med farmor och farbror Micke i Trosa, det var Barndagen med Pirattema! Kvällen avslutade vi hos farmor med gott grillat :)


Lilla åvarvet

Idag har Melba och Eddie sprungit Lilla Åvarvet! Stolta barn <3


Danmark

I fredags åkte vi en tur över till Danmark och Helsingör, vilken mysig stad!! Vi besökte aquarium och strosade inne i stan samt gick på mysig resturang!


Soliga Ängelholm

Vilket semesterväder vi har haft!! Solen strålar och vi ligger på stranden och har det härligt, här är några bilder från stranden:


Alingsås

Innan vi åkte mot Ängelholm hann vi med en massa kul, minigolf, bad och lekparkshäng och djur och naturupplevelser :)


Roadtrip

Nu har vi äntligen kommit till Ängelholm men vi inledde resan med ett stopp i Lidköping hos Minna och Ellen med familj! Sen åkte vi vidare till Alingsås och Ville som Melba längtar efter :)


Kalas

Igår var det kalas på Tuna Busland, vi tog fel på tiden trodde det började 14.30 men hade redan börjat 14! Men det gick fint i alla fall :)


RSS 2.0