Daniel och Karolina = 6 år

Den första maj har jag och Daniel som datum för den dag som vi fick chans på varandra ;) och i år firar vi 6 år tillsammans!! Vi passade på att njuta lite av varandra utan Melba, så melba var hos Mormor och Janne och blev väl omhändertagen! Vi var ute och åt middag på Nybron, mycket gott var det, vi var mer än nöjda med både mat och service!! Dagen efter passade vi på att sova ut lite och greja hemma i lugn och ro. Sedan gick vi till Kaka och åt lunch i solen, Catrine och Daniel var också där så det blev en riktigt trevlig lunch! VI gick även en sväng på stan och handlade bla. 3 par skor till Melbisen, det var verkligen behövligt, det börjar bli både trångt och varmt i de hon haft till nu!

Vid 14 tiden kom vi till mormor och Janne, då visar det sig att Melba har lärt sig hur mormor låter när hon sover. När Janne frågar Melba " hur låter mormor när hon sover?" så svara Melba med harklingljud, dvs snarkningar!! Hihi, kul hon lär sig något nytt varje dag!


 Melba fick en gräsklippare av mormor, tack! Mormor berättade att när morbror Jon var liten kallade han gräsklippar för "kasse pippa" undrar vad Melba kommer kalla den?

/Karolina

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja! vad roliga de är de små liven när de härmas. :)

Barn gör ju inte som man säger utan som man gör...

Snart får man passa sig för vad man säger.



/Pernilla

2009-05-03 @ 20:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0