Torpet

I lördags åkte vi ut till Jenny och Anders torp utanför Hälleforsnäs! Det var hyffsat väder när vi kom dit på dagen men sakta men säkert började det bli sämre och regnet kom, det kom men inte så mycket som tur var så vi trotsade det och höll oss ute nästan hela kvällen i alla fall. Vi åt blåbärspaj, spelade kubb, lekte ute i regnet, grillade och hade det trevligt med alla våra vänner som var med! Melba fick en masssssa uppmärksamhet, så hon klagade inte direkt, sen var det ju två hundar som var såååå spännande såklart, men som vanligt kunde hon itne riktigt bestämma sig över om hon var rädd eller inte för dem. Hon blev ledsen när de höll sig för långt från henne men lite rädd när de kom för nära! men så fort hon fick chansen var hon framme och klappade och skulle mata dem med gräs! Hobbe den stora hunden var nog favoriten!




Regnet var också roligt plus alla blommor som gick att vattna!! Regnkläderna var på och sen fick hon plaska och greja bäst hon ville. Kirsti och Ellen lekte med henne ganska mycket (tack vänner!!) så jag och Daniel kunde greja lite med lite annat, så gulligt! 



Sofia och Anders ansvarade för grillning som blev kanongod, vi hade med oss cocacola marinerad fläksfilé som vi fått recept av farbror Ronnie. Anders och Jenny bjöd på grillad vildsvinskulting och ren så för Daniel som älskar kött var det en riktig köttorgie =)!! Sedan bjöds det på hemmagjord potatissallad, feta och melonsallad och en massa annat gott!! Melba, jag och Daniel blev inackorderade på loftet i stora stugan! Melba hade lite svårt att få ro att somna in, men sen sov hon fram tills på småtimmarna då knorrade hon lite vid ett par tillfällen men det räckte med en klapp på pannan, men vid halv sex ville hon upp, Daniel och jag var väl inte riktigt lika sugna så som tur var så somnade hon om efter lite välling och var pigg som en liten grod kl 07.30 då gick Daniel upp och jag fick ligga kvar i sängen en timme till medan de var ute och lekte i gräset! Sen blev det frukost i solen! På vägen därifrån stannade vi på Lager 157 och småhandlade lite, melba var helt galen och sprang omkring och jagade Daniel och busade massor!

Snart gifta paret Ellen och Denniz  Johan fick sällskap i sängen



Kirsti och Hobbe Fina gravida Fia En glad Anders

Henrik och Jenny var också med men de fastnade inte riktigt på fotona!!


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0