1 1/2 års kontroll

I dag har Melba, jag och Daniel varit på BVC för 1 1/2 års kontroll. Det blev vägning, mätning av längd och omfång på huvudet. Som vanligt gillar inte Melba när man tar av henne kläderna och sätter henne på den där vågen, men nu fanns det ett gosdjur i form av en fågel som pep. Så hon underhöll sig själv med "pippin" och var nog för första gången verkligen glad över att sitta där och bli vägd. Mätningen är inte lika rolig, men den var snabbt över. Sedan fick blöjan åka på och så fick hon leka en sväng i väntrummet innan det var dags att gå in till doktorn. Melba protesterade rätt rejält först och blev spagettigubbe och ville inte bli upplyft eller någonting. Men sen tillslut satt hon i pappas knä, doktorn skulle bröja med att lyssna på Melbas hjärta med stetoskopet. Han lyssnade på Melbas knä, hand sin hand Nalle Puhs ben och hjärta och sen fick han lyssna på Melbas hjärta och då skratta hon t.o.m så han flirta in sig ordentligt. Sen gjorde han allt Nalle Puh först innan han gjorde det på melba så då var hon lugn. Vi trodde att hon skulle få bygga klossar eller visa kroppsdelar men han frågade bara om hon kunde det och sen prickade han av i journalen! Sen sa han att hon var en exemplarisk 1 1/2 åring, för hon låg perfekt på sina kurvor och utvecklingsmässigt! De små prickarna hon har runt ögonen sade han berodde på torrhet, så vi ska smörja lite extra där. Till lunch så lämnade vi Melba hos mormor och jag åkte tillbaka till jobbet. Daniel tog en tur till Västerås och grejade med lite bilgrejer! Efter jobbet åkte jag och Daniel till Strängnäs, åt lite mat och virrade sedan bort oss totalt på vägen till Karlssons som vi tänkte att vi skulle spana in. En liten besvikelse var det.

Melba och mormor har nästan bott ute i sandlådan idag, sen har de träffat Morbror Jon och Jasmina och deras kissekatter, träffat morfar en snabbis, fikat med Desiree, Melba har ätit en mastodont portion till middag (mormor trodde att det inte fanns en chans att hon skulle vilja ha vällingen till kvällen men den gick ner utan problem). När vi kom och hämtade Melba strax innan halv åtta var hon i sitt esse och var helt extas och sprang omkring, snurrade runt och busade. Hon stupade i säng när vi kom hem efter vällingen.


Melba med mormors grannkatt


Melba gungunggungar med hästen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud, vad hon har blivit stor. Det går så himla fort!



Vad skönt att allt såg så bra ut på kontrollen! Jag förstår att Melbis protesterar inför vägningen. Sitta naken på en väg, inför en främmande karl. Klart att hon protesterar. Vem skulle tycka det var kul?!!



See you soon!



Kram

2009-07-26 @ 19:58:52
Postat av: Fia igen

Jag börjar tro att jag har fått dyslexi på äldre dar... Skulle såklart stå våg!

2009-07-26 @ 19:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0