Middag och en sjukling!

På lördagskvällen hade vi bjudit hem släkten; familjen Orregård, Karlsson och mormor och Janne. Vi blev fullt hus, morbror Jon och Jasmina saknade vi dock!

Vi bjöd på pasta med varmrökt lax, chili och spenat! Det blev en hit och alla verkade tycka om det, t.o.m. de som inte gillar spenat! Vi åt fruktsallad med vaniljyoghurt till efterrätt och sen spelade vi vårat nya spel, vilda gester hela kvällen, toppenkul!


Här är hon med sin 1 års present som hon fick av gammelkusin Madelene




Här är våran snoris uppe efter läggningsdax och leker med Madelene och
är skapligt nöjd att få vara med oss vuxna

Melba var riktigt grinig, hon var ledsen och missnöjd och lät förskräcklig i halsen och i lungorna. Hon ville inte sova men kunde inte riktigt bestämma sig för om hon orkade vara vaken heller. Vi misstänkte att hon hade feber och tog tempen vid 21 men den visade normal temp. Vi kämpade som galningar att få henne att komma till ro men utan lycka, hon vaknade hela kvällen efter ca var 20e minut. Så efter ett tag så fick hon vara uppe med oss en sväng, då helt plötsligt var hon nöjd som sjutton. Men så fort hon visade trötthetstecken och vi gick in i sovrummet var hon sååå ledsen. Hon somande tillslut vid 23.30 och sov till 01.45 når hon vaknade var hon kokhet och hae 39.5 i feber, inte konstigt att hon var lite konstigt. En annan är ju helt väck när man har feber och är sjuk ju. Vi gav henne alvedon och försökte återigen få henne att somna, hon somnade hos oss framåt 05 men både hon och vi sov oroligt det lilla vi sov, så det blev inte många timmars sömn den natten.

/Karolina Hansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0