Julhelgen!

Under julledigheterna har det varit fullt upp med besök och träffar, man vill ju hinna med att träffa så många som möjligt!

Jenny E var och hälsade på oss den 22 dec. Det var ett tag sen Melba såg henne men det var inga problem Jenny plockade bara upp Melba i famnen och sen var det lugnt. Jenny hade med sig en julkklapp till Melba som vi öppnade på en gång, hon fick en bok om bondgårdens alla djur och en liten Pixbok om guldlock. Melba var i ju för sig mest intresserad av att kraffsa med pappret och suga på sin frysta broccoli, men pekade på boken flera gånger och sa "där" till Jenny men varje gång hon tog upp den och skulle läsa så kröp hon iväg och lekte med annat, hon ville nog bara ha hennes uppmärksamhet.

Suddig bild med Melba, broccolin och Jenny

På juldagen var hela familjen hemma och lekte med Melbas alla nya leksaker och var ute och gick en sväng! På kvällen från 20 var jag och träffade tjejerna, Melba sov och Daniel passade på att ha lite egen tid!



Kristina, Therese, Ellen, Malin, Kajsa, Carro, Jag och sen Catrine som inte lyckades fastna på bild den här gången.

På annandagen var vi och gratulerade morbror Jon som fyllde 24 år! Där lyckades Melba välta julgranen över sig! Hon gjorde inte illa sig eller så, hon verkade faktiskt knappt bry sig. Hon hade fullt upp med att spana på vad kissen gjorde! Jon öppnade presenter och vi fick fika medan Melba sov på balkongen! På em kom Kajsa förbi och lekte lite med Melba, hon ville träffa henne innan hon skulle åka tillbaka till GBG.
Melba och nybrunetten Kajsa


På kvällen kom Camilla och P-A och åt tacos och softade med oss i soffan, vi var rätt trötta och sega allihopa men det blev en riktigt mysig kväll!
Goofy Camilla och P-A

På lördagen så tajmade inte alls Snorpans sovtider med våra planer. Så på fm så tog Daniel bilen till Babyproffsen och jag gick dit med en sovandes Melba i vagnen. Når vi åkte därifrån var vi 2195:- fattigare, Melba har fått en bilstol, nu har vi tagit bort "babyskyddet" och placerat Melbas stol i mitten där bak, tydligen ska det vara säkrast att ha den där. Melba sitter som på en liten kungatron, högt upp kommer hon så hon har koll på det mesta. På em/kvälen så träffade Daniel ett par kompisar och käkade på Thai Classic och var sen och spelade poker hela kvällen och natten nästan.

Jag och Melba begav oss till Jonsson och hälsade på honom i hans nya lägenhet! Melba röjde runt och var faktiskt på riktigt bra humör hela tiden (Peter har haft lite otur och i stort sett jämt träffat Melba när hon varit lite putt) förutom tills precis när vi skulle gå hem, då gick jag på toa och Melba satt i Peters knä och han skulle sätta på henne tröjan, då protesterade hon hejvilt och släppte fram stora krokodiltårar. 

Jag och Melba var hemma och myste på kvällen, först lekte vi som galningar och sen slocknade Melba i sin säng och jag placerade mig framför Tvn med en film, dip och grönsaker.


/Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0