Melba och Filippa på äventyr!

I onsdags var jag ledig på dagen, Daniel var och jobbade! Det var riktigt mysigt, Melba och jag passade på att träffa Filippa och Sandra som vi förutom på Melbas kalas inte sett sen i november tror jag! Vi möttes upp på Leklandet där de lekte och grejade, sedan fick tjejerna lite mellis och vi utforskade resterande rum på leklandet. Annars när vi varit där har vi bara varit i "babydelen" men nu tyckte vi att de blivit så stora att vi provade oss fram lite. Vi gick upp i en hoppborg med tjejerna i famnen men det var inte så poppis, nog lite läskigt. Sedan fick Melba prova att sitta i en bil som var spännande men lite återhållsam var hon nog.

Melba spanar in bilbanan

Här försöker hon ta sig ur bilen:


Filippa mitt i dregglet!


I minibollhavet var båda tjejerna lite skraja så mungiporna siktade neråt,
vi får nog vänta med det tills de blir lite äldre!

När det blev dags för lunch traskade vi bort till Syliva. Filippa passade på att sova en sväng men Melba var pigg så hon fick mat som oss och sen underhöll hon både oss och sig själv tills Filippa vaknade. Då ville hon leka och pussas med henne såklart!
Puss puss

Det blev en riktigt trevlig dag som var tänkt att den skulle sluta med att jag fick Melba att sova i vagnen och sen lämna över Melba till morfar så jag kunde jobba ett par timmar! Men Melba totalvägrade att sova, hon var så arg och ledsen och ville inte alls ligga ner i vagnen. Hon skrek sådant att detn inte hördes och tårarna sprutade. Tillslut tog jag upp henne och hon klamrade sig fast som en liten igel på mig, hon var aldeles förtvivlad. Ska erkänna att jag inte var så sugen på att gå och jobba. Så Melba var vaken ända till 15 när hon tillslut somnade när morfar var ute och gick med henne.

Jag kom hem från jobbet till en supergosig och klängig Melba, härligt var det eftersom vi skiljdes åt när hon var ledsen!

/Karolina

Kommentarer
Postat av: Fia

Pussgurkan då... =) Så gulligt!



Jag var inte hemma i E-tuna i helgen, blev jätteförkyld och hostig så jag stannade kvar i Stockholm. Inget dop för mig inte, och jag skulle ju inte ha kunnat träffa er heller! Men jag hör av mig när jag kommer hem nästa gång, vet inte riktigt när det blir... Krama Melba från mig! Ta hand om er! Kram från Fia

2009-02-03 @ 14:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0