Flytt!

Jaha då har vi bestämt oss eller snarare vi har hittat en lägenhet som uppfyller de krav vi har för att en flytt ska bli till! Vi har ju som ni säkert alla vet en lägenhet som vi trivs toppen i, vi har bott här i 5,5 år och kan nog inte ha det så mycket bättre än vi har! Dock fattas det ett rum. Vi har ju en tvåa och vi märker ju tydligt att vi behöver en trea. Melba är ju inte så liten längre och det märks. Så i all hast fick vi tag på en lägenhet på Norr, en trea i etage med balkong och två badrum. Vårt och Melbas sovrum är på samma plan och även ett av badrummen! Lägenheten kostar bara 5500:- inklusive parkeringsplats. Det här innebär att lägenheten i vår ögon trots "fel område" blir väldigt attraktiv och vi gjorde snabbt upp med gamla hyresgäster att vi var intresserade. Snabbt betyder verkligen snabbt oxå. Vilkoret för att lägenheten skulle bli våra var att vi var tvungna att ta lägenheten from. 16/2 vilket innebär en halv dubbelhyra för vår del, men vi har kommit överens om att det får det vara värt!

Spännande som bara den ska det bli! Vi har redan påbörjat packning då vi tog över Kirstis och Johans kartonger så fort de blev uppackade.

Så från och med 1 mars kan man säga, så bor vi på Knut Hellbergsgatan 14! Jippie! Äntligen får vi lite mer utrymme!
Vi har fortfarande som avsikt att lämna intresseanmälan om en trea eller fyra på gården där vi nu bor men vi kan ju inte vänta i all evighet på att något ska bli ledigt.. utan ser nu fram emot en flytt!

/Karolina och Daniel

Kommentarer
Postat av: FilippaFilippa

Vad kul att du flyttar närmare mig!!! Mamma hälsar att Norr inte alls är "fel" område, utan "the place to be", ni kommer stormtrivas!!!! Så grattis till nya lägenheten!

2009-02-04 @ 22:39:43
URL: http://www.filippamariakhouri.blogg.
Postat av: Elina

Jag och min sambo bor på samma gård som ni gör. Vi har en trea, synd att vi inte har hittat ett hus som passar oss än, annars kunde ni ta vår vindsvåning :) (Sandra sa att ni bodde på samma gård som vi) / Elina

2009-02-05 @ 13:09:15
URL: http://insidee.blogg.se/
Postat av: Zara

men vad spännande! hoppas ni kommer att trivas bra!!

2009-02-05 @ 13:48:30
URL: http://PontusMamma.bilddagboken.se
Postat av: Anna

Va härligt! Hoppas att går bra med flytten....lycka till

2009-02-05 @ 18:58:59
URL: http://taureau.blogg.se/
Postat av: Koivulas

Nej men så spännande!

Både att flytta och att Melbisen får eget rum!

Ni kan ju behöva lite mer yta .. för ju större dom blir dom små, detso större plats tar dom .. och alla deras saker!



Håller på rensar bland pussel, böcker och spel och diverse .. så vi kommer med en låda så småningom som jag tänkte ni kunde få kolla igenom om ni vill ha något.. om ni inte redan har massa sånt?



Kramis

2009-02-05 @ 21:28:51
URL: http://koivula.blogg.se/
Postat av: Fia

Grattis!! Skönt att få lite större! Ska bli kul att se hur den ser ut!! Pussåkram

2009-02-06 @ 16:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0