Vila i frid gammelfarmor Ingegerd

I fredags var det dags för att ta farväl av Daniels mormor. Det var ett vackert och fint avsked med många känslor och tårar. Farbror Mikael sjöng en så fin låt, Daniel läste en kort dikt och faster Emma tecknade fader vår. Vi valde att ta med Melba, farmor Annika sade att de skulle göra att stämningen blev lite ljusare. Vilket det nog också blev, det blev en fin övergång mellan livets bortgång och livets början och alla glädjeämnen som ändock finns kvar.


Melba var jätteduktig och satt i mitt knä i stort sett genom hela ceremonin, hon läste psalmboken och lite andra barnböcker. Det var många som tyckte att det var mysigt att hon var med, hon var högst ovetande om anledning till att vi var där och gav i från sin små glädjetjut och lite "mammamamma" lite då och då vilket lättade upp sorgen lite.





Efter ceremonin var det dags för lite mat och fika. Sen ville Melba spela lite gitarr med farbror. Det är tur att vi har lite musikalitet inom familjen så det finns någon som kan bidra med det till Melba. Faster hade en present hon ville ge Melba. Hon fick en söt t-shirt.




Efteråt åkte vi till farmor och var ute i hennes trädgård och strosade och lekte prästenskråka. Sen satt Melba och jag i fasters rum med faster och hennes pojkvän P-G och ritade med tuschpennor, hon ritade väl mest på pappret men hennes händer och strumpyxor var rätt bra färgglada de med. Sen blev det dags för medicin och välling och avfärd hemåt till Eskilstuna.

/Karolina





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0