Lediga dagar

På skärtorsdagen slutade jag tidigt och hätade Melba redan vid 15. Vi gick hem, myste, lekte och åkte sedan och handlade. Därefter begav vi oss till Hakka och Linda där vi åt god mat och hade det trevligt. Melba verkade också nöjd för det mesta, förutom att det var mycket mamammamama och sen nästa sekund var hon hur flirtig som helst med Linda som blev favvon för kvällen, hon lånade ut sina fina halsband som Melba gick omkring med. Vi försökte att få henne och somna där runt åtta då vi trodde att honv ar helt slut eftersom hon normalt sett går och lägger sig senast halv åtta. Men hon ville inte sova utan vara uppe och sitta och leka och busa med oss. Det slutade med att vi  kom hem runt halv elva och Melba var fortfarande vaken, fattar inte hur hon orkade. Sen snubblade hon på mattan när vi kom hem så hon gjorde illa sig på nappen, förmodligen så klämde väl den överläppen så hon blödde, det var lite läskigt. Men lite kallt vatten, nappen, Puh och lite vaggning till sömns var det okej.

På långfredagen trodde vi att hon skulle sova lite längre eftersom hon varit vaken så länge på kvällen. Men icke sa nicke 06.10 var hon pigg som en lärka, hon fick ro ca 20 min mellan oss i vår säng men sen var det full rulle. Vi gick ut i vårsolen innan lunch och det var tänkt att vi skulle gå till lekparken i stadsparken och gunga. Men då kom Melbas trötthet, hon somnade sittandes med huvudet hängandes fram, utan napp och puh! Helt slut var hon väl. Så vi gick och satte oss i solen i stadsparken och myste medan hon sov.

På em åkte Daniel och jobbade och jag och Melba gick till morfar och tog oss sedan till Syliva där Camilla och Flisan, morfars vänner hade vernissage. Därefter blev vi bjudna på kalasgod mat av morfar som avslutades med marängsviss a la Melba, med hallon och persikohalvor. Efter den middagen var Melba mätt och bra kladdig så hon fick hoppa ner i morfars badkar. Framåt nattningstid för Melba begav vi oss hemåt med en riktigt trött Melba som somnade utan problem!


 En nybadad Melbis leker med morfars skogrejer

/Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0