Pappamys efter jobbet!

I går när Daniel kom hem efter jobbet så, lade han ner en helt utpumpad och trött Melba i vagnen för att sova lite efter att alla mammor och bebbar varit här. Hon däckade i stort sett i vagnen och det är ju inte konstigt så som hon far och flänger och stylar med sin krypstil och sin uppdragninar till stående. Den här tuppluren blev mer som en vanlig dvs 30 min. Vi lade oss i sängen allihoppa och myste, inget lugnt mys men härligt ändå, Melba studsade omkring med Nalle Puh i högsta hugg. Melba var på riktigt snackhumör, hon snackade nog sönder både mig Daniel och sin Nalle Puh. Hon har ju börjat att säga nänännännnännnä nyligen, som hon blandar med mamamamammma, papapppapapappa, babbbababbbaba och kakakkakakakkaa. Sen lite tjut och iihihhhiiii mellan =) Sen får hon syn på lampan och kör en liten konversation med den och fortsätter sen med Puh. Hon reagerar på titta lampan, så var vi än är och säger titta lampa så tittar hon upp! Helt otroligt att de kan lära sig det så snabbt, hon känns ju så liten fortfarande.





På kvällen sen vid nattningen kändes hon sådär liten igen, hon har åkt på en förkylning igen, suck! Det känns som hon inte hinner vara frisk i mer än ett par dagar förrän hon blir dålig igen. Vi har hembesök av BVC i morgon så hon får se om det är nåt annat som spökar hos Melbis, för så här mycket sjuk är det ju ingen annan bebis som är. Så vidd nattningen fick vi vagag henne till sömns igen, plus förkylningen så drack hon nog vällingen lite för snabbt så hon hade ju luft imagen som kom ut från alla håll och kanter. Men hon somnade tillslut, men det blev inte långvarigt inte, hon har varit varken från och till hela natten. Fram till 03 orkade jag sen var jag tvungen  att väcka Daniel, mina ögon såg i kors. Vid halv fyra var Daniel på väg ut i vardagsrummet, tända lampan och låta henne leka sig trött för hon var inte ens trött längre trots att hon mer eller mindre varit vaken hela natten. Sovit ca en kvart och sen skrikit, sovit tio minuter sen skrikigt osv. Men tillslut så fick vi henne att somna mellan oss strax efter 04. När Daniels klocka ringde vid halv sju var vi båda rätt möra. Melba sov fram till 07 sen ville hon upp! Så det var ju bara att masa sig upp som en liten zombie. Melba var snorig som bara den, så hon var rätt missnöjd med det mesta hela dagen! När hon är så där krasslig så vill man ju bara bädda ner henne och låta henne sova, men det funkar ju inte, hon sover ju snarare sämre och färre timmar när hon är sjuk.
Nu ligger hon i alla fall i sin säng och sover sen 20. Hon ser ut som en riktig slagskämpe, såret vid ögat, myggbett på kinden, rödrosig om kinderna och rödprickig runt näsan av allt torkande... Hoppas morgondagen blir en friskare dag för Melbisen!

//Karolina




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0