Lek och bus!

I torsdagsefter lunch träffade vi upp Isabel och Filippa och deras mammor på stan, vi gick och strosade lite och sen hem till Isabel där tjejerna fick lite mellis och vi mammor åt nötter och drack te!

Isabel uppskattar inte Melbas försök till lek utan verkar tycka att Filippa är mycket roligare att leka med. Det kankse beror på att Melba kör fram som en ångvält och flyger på Isabel, medan Filippa är lite mer medgörlig och låter Isabel göra lite som hon vill. Förhoppningsvis blir de bättre kompisar snart när Isabel förstår att Melba bara vill leka med henne och inte bråka med henne.

 

Tror Isabel har varit van så länge att det är hon som kan ta sig överallt men nu blir det ju lite konkurrens när Melba och Filippa börjar bli så stora att de tar sig framåt. Här sitter Isabel grensle över Filippa och hon ligger där nöjt och leker, medan Isabel klättrar och snackar med henne, samtidigt kommer Melba och vill vara med och leka och Isabel putttar undan Melba. Men det störde inte Melba utan hon fortsatte leka. På em var hon helt slut och orkade inte ens äta middag utan hon somnade på Daniels axel, tog en powernap på 25 min och var sen pigg igen.



I fredags var Melba, Moffa och jag på Kina och ät lunch! Melba satt och spelade trummor med kinapinnarna och spanade på de fina lamporna i taket. Här snor moffa en åuss av Melbisen!

//Karolina






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0