Kattvakt!

Från torsdag till lördag har vi varit kattvakt åt Melbas morbror Jons kisse, Kissen! Jon och Jasmina kom och lämnade Kissen och hon travade omkring och var nyfiken i en strut och lade sig sen under sängen ett bra tag innan hon lockades fram av Melbas ståhej . Melba var riktigt nyfiken på Kissen men ändå lite skraj först, de har träffats flera gånger men Kissen har för det mesta hållit sig undan Melba eller oxå kommit fram lite när hon sovit. Men nu kunde inte Kissen riktgt hålla sig undan, för Melba har ju sin gåstol som hon kör runt med som en liten galning, kakkaaaouuu säger hon och yr runt som ett litet yrväder med benen som trumpinnar mot golvet efter Kissen. Kissen hann inte mer än lägga sig till ro förrän Melba var där!

Kissen

  Melba hittade Kissen under bordet, då flyttade hon på allt som var i vägen så hon kom fram till henne. När hon väl var framme vid klappavstånd sprang ju Kissen i väg förstås, förvånad som bara den var Melba:
 

Andra dagen var Kissen lite mer tillmötesgående (efter att Jon mutat Kissen med lite kattgodis) så Melba "fick" klappa henne några snabbis gånger, öööhhhjjjiiii säger Melba och fäktar med armarna och leer stort, när Kissen springer iväg igen! Melba var riktigt nöjd av att ha haft Kissen här det märker vi, vi oxå för den delen, det är så mysigt att ha ett litet husdjur som stryker omkring här hemma.






//Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0