Pappa!

I förrigår sa Melba pappa!!!! Det har varit på G några dagar men som sagt så vet man ju inte riktigt vad som är vad, men nu är det verkligen pappa!! Underbart!!!

I dag var vi på öppna förskolan, det började med sångstund och sen fick alla bebbar leka! Det är så roligt för Melba bryr sig knappt om mig när vi är där, hon kryper omkring och leker med leksakerna och de andra bebbarna! Här är hon och leker med gåvagnen, använder den inte riktigt som man ska, men kul hade hon i alla fall!



Här är Melbas kompisar som var med:
Leo dryga 10 månader och en ny kompis, Theo 2 månader

Efter Öppna förskolan så gick jag och Melbis hemåt, men vi stannade hos morbror Jon hämtade upp honom och mötte sen upp Daniel och gick och åt lunch på Thai Classic! Melba var helt galen, hon har börjat för nån vecka sen att klättra ur barn stolen, hemma har vi ju sele, men det finns ju inte när man är ute och äter. Så man har fullt sjå att se till att hon sitter kvar, puh lite smått svettigt!

Dags för välling och nattning!

//Karolina




Kommentarer
Postat av: farmor

Vilket genombrott! Pappa...

Farmor hejar på! Hon är så mysig och go' och en riktig filurraring. Glöm inte bort att träna på "flirten"!! Pussar och kramar i all oändlighet till er alla tre från en snorig farmor

2008-10-18 @ 17:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0