Mera sjukling...

Ojoj vad lite sömn vi har fåttden senaste veckan!!! Melba har inte haft det lätt =( Hon har haft luftvägsinfektion, hosta, snuva, 39 i feber och sen fyra tänder på G!! Så hon är inte särskilt glad, hungrig eller törstig...Usch man vill göra allt man kan för att hjälpa henne men det finns ju inget man kan göra mer än det vi redan gör dvs; ger henne antibiotika (ätit i 10 dagar nu) hostmedicin, näsdroppar, näsfrida (snorutsugare) och vagga henne till sömns... I helgen har det dessutom varit värre, hon har inte alls kunnat sova och fått nästan som anfall när hon hostat så hon har blivit alldeles stel i kroppen och nästan tappat andan, så i dag var vi hos läkaren igen. De tog halsprov och termometer i örat och det gick fin fint men när de sedan skulle ta stick i fingret då var det inte kul längre. Melba var så ledsen så ledsen, hon fick ett liteet klistermärke av sköterskan som hon istort sett åt på för hon var så ledsen och nappen funkade ju inte. Tilllslut var hon så trött att hon somnade dirket när jag lade henne i vagnen...Det visade sig att hon har astma, att hon får för trånga luftrör när hon blir förkyld och dessa behöver vidgas så hon får lättare att andas,  vi har fått bricanyl utskrivet som vi ska prova.

Hopppas verkligen att det hjälper för det lilla till sömn som hon får mellan hostningar och gråtattacker är inte särskilt mycket och sen är hon ju ingen långsovare på dagarna.. Som tur är har hon en stund mitt på dagen och på kvällen som hon orkar hålla humöret uppe och leka och vara glad. vi har försökt att vara hemma så mycket som möjligt men det funkar inte hela tiden eftersom hon blir så uttråkad snabbt så många promenader har det faktiskt blivit och idag på dagen var vi hos morbror Jon och jag hjälpte honom att tapetsera upp en fototapet och morfar tog hand om Melbisen.

//Karolina

Kommentarer
Postat av: camilla

Lilla Snorpis,

Vad tråkigt att hon är sjuk. Fina, fina Melbisen.

Skickar många stora kramar och mycket kärlek från Västkusten.

Kramar till er alla

//Milos

2008-10-06 @ 22:00:54
Postat av: Sofia

Å stackars liten... Hoppas att det funkar bra med Bricanyl så att hon mår bättre snart!



Jag är också sjuk, har fått ett virus på stämbanden så jag kan inte prata och har världens förkylning. Det är verkligen synd om Melbis och mig =)



Ta hand om er!



Kram/ Fia

2008-10-06 @ 22:15:16
Postat av: Filippa

Hej kompis! Usch vad tråkigt att du är så sjuk, tycker jättesynd om dig, hoppas du blir frisk snart så vi kan leka igen. Om jag kunde skulle jag ge dig en bamsekram!!!

2008-10-06 @ 23:43:51
URL: http://www.filippamariakhouri.blogg.
Postat av: Kajsa

hej lilla plutt



Ne usch så tråkigt å fått astma,

Tänker på er

Kramar från Kajsa

2008-10-07 @ 08:48:37
Postat av: Fam Koivula

Nä men vilken jobbig period ni har haft med lilla Melbisen.

Såg att hon fått förkylningsastma. Det hade ju William också .. har det till viss del även idag, men det är ju bara när han blir förkyld. Och det sätter sig lätt på luftrören .. dom är väl lite svagare när man har förkylnings astma.

Vi fick också Bricanyl och det funkade jättebra, det underlättar ju massor för dom. Har ni mollipect så samkör med det, det är ju slemlösande. Om inte annat så fixa ett recept på det.



Hoppas hon kryar på sig gummsan!

Kramis

2008-10-07 @ 13:59:39
URL: http://koivula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0