Faster 20 år!

I går hade vi först föräldragrupp hos oss, vi bjöd på kycklingsoppgryta med ris och yoghurt och sen gratinerad frukt i ugn! Det var lika trevligt som vanligt, inte mycket till lung stund utan fullfart hela tiden! I dag var alla barn med utom Moa. Vi lyckas aldrig få till det att vara helgrupp! Och det lär nog ta tid innan det sker igen. För jag har faktiskt fått job =) Ett vikariat  på utredningsenheten på soc, med stor möjlighet till förlängning! Ska bli hur spännande som helst! Ska dit i dag och träffa chefen och teamledaren. Det betyder ju att Melba och jag inte kan träffas på onsdagar längre. men förhoppningsvis får vi till nån em som vi kan ses i alla fall.

Så fort alla barn och mammor åkt hem igår, började Melba och jag packa i ordning hennes saker. För vi skulle nämligen till Vagnhärad och fira faster Emma 20 år och farfar som oxå fyller år! Så vi åkte lagom när Melba var som tröttast, perfekt för hon sov hela vägen och vaknade inte förrän vi öppnade bildörren! När vi kom dit hade farmor och Emma lagat Daniels favoritmat, Indonesisk gryta! Vi åt som bara den och sen blev det en massa lek med Melba! Farmor och emaa hade varit så gulliga och köpt en matskål, sked, pipmugg och haklapp till Melba! De hade köpt mat och dessert oxå! Pipmugen blev en klar favorit, trots att det inte var några handtag på den! Efter ett tag kom Emmas kompis Mia och sen ett par bekanta till Annika,  Agneta och Björn! Melba fick en massa uppmärksamhet av alla. Roligast tyckte nog Melba det var att få vara med och öppna Farfars paket och sen leka med snörena till Emmas paket.
Melba i fullfart med att hjälpa farfar
Farfar matar Melbisen med korvstroganoff

Faster Emma 20 år!


Mia och Melba Melba och pipmuggen

  Farmor försöker få hunden att stå still så Melba kan klappa

Agneta och Melba Melba och hunden

Mias rullstol var oxå en höjdare. Efter ett tag hämtades Agneta och Björns hund in från bilen. Ojojoj vad mycket kakkakaaka det blev då, Melba jagade hunden helt fördärvat, ochb till Melbas besvikelse var hunden inte alls intresserad av Melba. Men hon kämpade på och kröp efter den hela tiden! Sen var det en riktigt trött Melba som vi åkte hem med! Hon somnade på en gång i bilen efter att hon fått vällingen. Och sov hela vägen hem och vaknade kvart över fem i morse, men efter lite mojsande och välling vid sex så sov hon till åtta!

//Karolina

Kommentarer
Postat av: farmor

Tack för att ni tog er tid att komma till Vagnhärad.

Melba är numera favoriten på hela orten. Agneta och Björn talar om "hundjägaren" och Mia och Emma bara njöt. För att inte tala om farmor och farfar. Hon är bara så...underbar...

Kramar från farmor.

2008-10-31 @ 17:41:01
Postat av: Anna o Moa

GRATTIS till jobbet!



Vad roligt! Skönt att höra att man faktiskt KAN få jobb... Var det det där jobbet som din mamma "hjälpte" dig att söka? :) När börjar du?



Jag hörde att vi inte skulle träffas imorgon, men jag skulle gärna vilja få till en träff snart ändå. Vi har nämligen köpt en lägenhet nu och flyttar från stan den 1 dec. Känslorna är lite kluvna, dels är det väldigt spännande och så, men samtidigt blir det så himla trist att lämna er och alla Moas kompisar :( Det kan ju aldrig bli samma sak där borta i Vallentuna..



Hur som helst hoppas jag jättemycket att vi kan ses innan flytten går.



Kram på er!!

Anna o Moa

2008-11-04 @ 10:08:24
URL: http://www.russellbiten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0