Snacktajm!

Torsdagen i Vagnhärad började med att lilla snorpan fick mat, Daniel åkte till Södertälje till farfar och fixade bilen  och Emma åkte till sin praktik! Så då var det bara farmor, ja och Melba kvar i huset (Guinnness oxå såklart)! Farmor hade gjort i ordning god frukost som jag njöt av samtidigt som jag hade Melba på armen! Melba har de senaste dagarna börjat jollra lite, men den här morgonen då var det riktigt snack, jag och farmor blev alldeles tårögda så härligt var det! Melba hade så mycket att berätta att munnen gick i ett, armarna fäktades och benen sparkade. Man blir sååå nyfiken på att förstå vad det är som kommer ur munnen, det låter mest som aooou, mjaaay och euhhh! Men att hon var nöjd var det ingen tvekan om för leenden fick vi flera stycken, och nu är det inte som tidigare, då såg man att de var helt ofrivilliga, nu är det verkligen leenden och inte bara ett smilband som åker upp. Man blir så nöjd när snorpan är nöjd!

Det var underbart väder så farmor, Melba, jag och Guinness gick ut på en riktig långpromenad! Solen sken och det kändes som man hade spring i benen! Det slutade med att vi var ute i 2 timmar, när vi kom tillbaka gräddade farmor våfflor, Melba fick mat och sen fick Maudan (en bekant till farmor) mysa lite med Melba. Efter våffelätandet var det dags för Melba att sova!

 

Efter Daniel och Melbas tupplur bar det iväg till gammelmormor och gammelmorfar! De säger att Melba är nåt alldeles speciellt eftersom hon är deras första barnbarnsbarn!

 Gammelmorfar gosade med Melba och när hon blev lite ledsen var han snabb och skulle lämna ifrån sig henne, men Daniel sa att det bara är att stoppa in nappen en stund så blir hon nöjd. Det gick sådär till en början eftersom gammelmorfar stoppade in nappen upp och ner, men sen var hon nöjd!

Gammelmormor var en riktig toka hon skojade och grimaserade till Melba så leendena kom på rad! De var så fina ihop!

 

På kvällen bar det iväg till farfar där fick vi hans berömda pannkakor med drottningsylt och grädde, mums!


/Karolina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0