Fortsättning på påsken!

Påsken fortsatte med att vi träffade en massa nära och kära!

  En välpåpälsad Melbis innan promenad med mormor.

 Melbis chillar lite på kudden

 Madelene , gammelmoster och Melbis efter påskmiddag hemma hos oss.
Vi hade en supertrevlig kväll, farmor, mormor och janne, morbror Jon, gammelmoster och gammelmorbror och gammelkusin var här på påskmiddag på söndagen. Vi åt god mat, spelade spel, gosade med Melbis och skrattade i massor! Tyvärr var farfar sjuk så han kunde inte komma, han ville inte riskera att smitta snorpan. Så vi saknade farfar! Hoppas vi ses snart!

      I måndags var farmor kvar, hon sov över för att sedan bege sig tillbaka till Vagnhärad. Hakka kom förbi en stund på morgonen runt 10, hade vi inte haft Melbis hade vi inte släppt in han så tidigt då hade vi legat och sovit sött en ledig dag, men Melbis är det lite drag i, hon vill ju vara uppe och fånga dagen så det blev fika och lite småprat och mys!

På eftermiddagen åkte vi till Tuna Park för att träffa Cilla, Henrik, Nicke, Linda och prinsessan Isabel! Det var en pigga Isabel som vi träffade som absoulut inte var trött, Linda och Nicke var däremot rikitigt trötta. Efter fikan begav vi oss til morbror Jon och kissen! Där fick Melbis en påskpresent av Jon och Jasmina en Nallemössa och piratvantar! Tack!

//Karolina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0