Lördagsnöje med massor av besök!

I dag började dagen med att Daniel myste i sängen med Melba och jag gick runt och fixade och grejade. Man får passa på när tiden finns, annars är det lätt hänt att det inte hinns med. Sen blev det matdags för Melba. Daniel gick och slängde julgranen som vi haft ute på uteplatsen, det har inte riktigt varit högprioriterat att slänga den, men nu blev det gjort. Precis när han kom tillbaka så började det att snöa, och det var inga dåliga snöflingor! De så ut som bomullsrondeller som föll från himlen, supermysigt! Man har saknat vintern lite, vi har ju bara haft tråkigt vinterväder, men nu kom vintern i alla fall - hoppas den är här för att stanna ett tag i alla fall.
                                                        
På eftermiddagen kom min kusin Jonas med familj och min faster Ingela och hälsade på vår Melba och oss. De kom in från snöovädret som snögubbar hela gänget. Det var riktigt kul att de kom förbi! Melba fick jättefina presenter, en söt tunn kofta, en 70 tals inspirerad klänning, en tröja med bamse motiv och strumpbyxor till av min kusin. Av faster Ingela fick Melba en body med pandor på med matchande byxor till, hela outfiten matchar både overallen och filten vi har köpt, det är samma motiv på dem, supergulligt! 

                       
Efter att det besöket hade åkt var det tänkt att Melba skulle sova lite och hämta lite krafter för nästa besök, men riktigt så blev det inte. Hon ville vara vaken och med oss ute i köket när vi lagade mat, hon ville inte alls ligga i korgen och sova. Så när gammelmoster Helena, gammelmorbror Ronnie och favvis gammelkusinen Madelene kom så var hon lite vaken men trött. Melba vandrade lite från famn till famn men blev inte riktigt nöjd och sen helt plötsligt blev det dags för mat igen. Melba fick en jättesöt gosedjurshund som ska vaka över henne av Helena och Ronnie samt två rosa snuttisfiltar och en klockren haklapp där det står: Nu får det vara nog, nu ringer jag mormor!! Madelene kom med hur många paket som helst, hon har själv sagt att hon ska bidra med den rosa personligheten till Melba och det kan man lugnt säga att hon bidrgait med hon gav Melba en ljusrosa munktröja med matchande byxor, en rosa klänning, en rosa nappflaska och rosa och vita strumpor. Men det var inte nog, hon hade även köpt en beige jeansklänning, ett par lilabruna jeans, ett par bruna strumpbyxor med rosa blommor och ett par bruna stövlar till nästa vinter!! Ojojoj vad hon skämmer bort Melba, det är tur att hon bor i Oslo för annars skulle hon nog vara här varje dag med nya kläder och presenter!!

     

Mormor kom förbi en sväng men lovade att hålla sig lite i bakgrunden så de andra fick en chans att gosa lite, och hon skötte sig riktigt bra, men så fort de åkte så norpade hon Melba till sig och hann med både blöjbyte, nattning och mys!
 
På kvällen fick jag och Daniel lite tid för oss själva då Melba bestämde sig för att sova jättelänge! Men sen blev det fart på henne då hungern gjorde sig påminnd och mjölkfabriken var i gång igen!

//Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0