Fin besök från Stockholm!

I söndags kom Jenny E och Sofia B hit och hälsade på, de är ju numera Stockholmsbor så de är ju inte i krokarna så ofta nuförtiden! Melba hade nyss vaknat till när de kom, så då är det ju dags med mat n ästan så fort man slår upp ögonen!! Jenny och Sofia kom med glass och fina presenter! Jenny hade med sig ett par vita och rosa sneakers från Champion som hon köpt när hon var i USA, Melba kommer vara en riktigt cool tjej till sommaren i hennes nya skor! Sofia hade oxå med sig paket, Melba fick ett snuttisgosedjur i form av en grå råtta som har två råttbebisar i en ficka på magen och sen fick hon en liten jeanskjol! Tack tjejer!!

     

Jenny var snabb att lämna över Melba till mig när hon blev gråtig,  men vi sa till henne att mojsa med henne, så sen hjälptes Jenny och Sofia åt att gå och vagga och stoppa in proppen i munnen!! De skötte sig riktigt bra för Melba blev lugn tillslut, lite tålamod och lite armmuskler är allt som behövs...

På eftermiddagen åkte vi till Babyproffsen för att inhandla lite mer nappar och sånt! Konstigt nog så lyckas alltid napparna vara borta när man behöver dem, så nu har vi placerat ut lite nappar överallt, en på skötbordet, en i skötväskan, en i vagnen osv. Sen köpte vi en klämma till, skötbordsleksaken som vi fick av Sussi och Kent! Så nu har Melba en skramlande, blinkande och sjungande panda att titta på när det är blöjbyte! Vi köpte även en lite "lilla my" att hänga på barnvagnen!

Kvällen spenderades hemma med film, grönsaker, chips och dip, mums! Melba var lugn och gosig på kvällen jag fick för en gång skull ha henne hos mig efter matningen, hon brukar alltid hamna på Daniels bröst men nu somnade hon hos mig! 
                                                                      
På nätterna har Melba börjat med en dålig vana att inte vilja sova efter matningen runt 00, hon vill liksom inte koppla av då, utan hon vill vara vaken och med. Så det var nästintill omöjligt att få henne att ligga still och försöka komma till ro. Så det blev en del vankande av och an på natten, 02.30 var hon så trött att hon tillslut somnade, men då hade det ju nästan hunnit blivit dags för mat igen, så en timmes sömn fick jag sen var det matdags igen! Daniel skulle iväg på magnetröntgen för axeln på morgonen så han fick sova, annars är det rätt skönt att vi är två på natten som hjälps åt, jag ger mat och Daniel byter blöja och vaggar henne till sömns för det mesta. Då får vi båda lite mer kvalitetssömn!


//Karolina


Kommentarer
Postat av: Jensan

Vilka snygga tanter som var å hälsa på Melba:)

2008-02-16 @ 01:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0