Bilder från helgen!

Vi är strax på väg till Vagnhärad för att träffa Melbas farmor, farfar och faster! Hoppas vi även träffar gammelmorfar och gammelmormor oxå! Så det blir en snabb uppdatering i bilder från helgen!

 En mätt och belåten Melba i pappas famn på fredagkvällen!

 Sandra och Fia med Melba på Ming Palace!

 En stolt Camilla som håller i Melba för första gången! Kiri och Melbis!

 

Våra underbara vänner Camilla och P-A var och hälsade på från GBG!! De hade med sig en massa dinglisar i kaniner till Melba, haklapp, tofflor och snuttisfilt!! Puss på er!

  Vi spenderade lördagskvällen med dessa två turturduvor Kirsti och Johan, Camilla och P-A, indisk hemlagad mat och melodifestivalen! Riktigt trevligt!

 Melba älskar att ligga på skötbordet och snacka med Pandan,  när man ska lyfta bort henne då är hon inte glad alls, så tillslut tog Daniel med sig pandan och gick en sväng, vi kan ju inte hålla till på skötbordet hela dagarna!!

 Melba i de söta kläderna vi fick av farbror Ronnie och Helene! Synd bara att hon bara hann ha på sig dem i ca 10 min, för kort efter kortet är taget hände det nåt stort i byxan som gick igenom byxorna!

 Här var Melbis inte glad!

  Gammelkusin Madelene var här på en snabbvisit innan planet avgick till Bangkok, hon lämnade lite söta presenter bland annat dessa söta solglasögonen!

Nu bär det av till Vagnhärad!

/Karolina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0