Besök och barnvakt, lördag 9/2!

Idag var Sandra och Kim förbi och hälsade på! Melba höll sig vaken hela tiden, det är så mysigt nu för ju mer tiden går ju längre vakenperioder har hon, och det är då det händer så mycket, härligt !!

   

På eftermiddagen var det dags att bli fotomodeller, hela familjen Jansson/Hansson! Morfar erbjöd sig redan innan Melba kom till världen att ta lite fina kort på mig och Daniel och vi hade bestämt att göra det på lördagen den 19/1. Men då var vi ju lite upptagna med att se till att Melba fick se ljuset så det blev inte av. Men i dag har vi varit hos Morfar och blivit fotade med Melba med en riktig kamera!!! Det är tänkt att nån av bilderna ska hamna på Välkommen till världen sidorna i Kuriren så vi får hoppas att vi fastnar på bild alla tre.

Sen fick vi äntligen till lite bilder på moffa och Melba!!

            

På kvällen hade Peter och Peppe lite fest och vi var bjudna! Mormor kom hit vid kl 20, då var Melba precis färdigäten och nybytt! Så mormor satte på Melba pyjamasen medan jag och Daniel svidade om inför kvällen! Melba var lite småledsen men inte så att vi inte ville lämna henne utan mormor verkade ha det under kontroll. Så när kl var 21 var vi på fest med varsin dricka i handen! Kändes faktiskt riktigt bra, klart man var orolig för att man skulle gå omkring och vara nojig över hur det gick därhemma!  Men inte en gång kände jag mig faktiskt orolig utan kunde njuta av att träffa lite vänner och sjunga Singstar, i ju för sig blev det rätt mycket Melbaprat... När kl var 23.30 begav vi oss hemåt, kändes precis lagom med ett par timmar med vännerna!! När vi kom hem låg Melba och sov och fem minuter efter att mormor gick var det dags för mat igen, precis som att ho kände på sig att vi var hemma igen!

// Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0