Mormor hela dagen lång!

I dag har jag jobbat hela dagen och Melba har fått varit med mormor, mormor var såklart överlycklig. Det var tänkt att hon skulle ha Melba några timmar bara så Daniel kunde ut och springa och dammsuga lite hemma men det slutade med att  Melba var med mormor från 10.30-16.00, hon ville inte riktigt lämna ifrån sig henne, hon säger jämt att hon är sååå snäll er lilla Melbis, det är såååå roligt att ta hand om henne! De hade varit ute på promenad, ätit lunch, och Melba hade velat stå upp i stort sett hela tiden. Sen sade hon att hon blir lite kaxig när hon står upp och sträcker sig efter leksaker med en hand. Men då tappar hon balansen och faller ner, men sen snabbt upp igen. Vi undrar hur det kommer bli med den där krypningen, hon är så sugen på att stå hela tiden. Och när hon ligger på mage sätter hon sig upp och sen ställer hon sig på knä med ena benet och hasar det andra lite på sidan, vi får se om det är ett förstadium till krypning eller om hon kommer köra den stilen i stället.

På kvällen var några av tjejerna (Melbas alla mostrar) här, Melba var vaken och var med en sväng innan det var dags för nattning. Här är hon i fullrulle med att stå och klättra lite:

 
Kiri, Sara och Melba

Melba har varit nysig som bara den i dag, nu efter nattningen har hon vaknat flera gånger och varit snorig som bara den, så nu är det väl en sån där jobbig förkylning på gång igen. Vilket betyder att det blir betydligt minde med sömn det närmsta nätterna...

//Karolina






Kommentarer
Postat av: Melbas mormor

Visst är det fantastiskt att man aldrig.....kan titta sig mätt på lilla "hjärtat". Fast Melbis och jag var tillsammans i flera timmar igår så MÅSTE jag bara titta in på "Bloggen" för att se och njuta av alla färdigheter och alla charmiga ansiktsuttryck hon har. Hon är bara Såååå.....fin, såååå....charmig mitt lilla barnbarn.

Puss, puss från Melbas mormor

2008-09-01 @ 14:03:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0