Bebbeträff hos Philip och Pernilla!

I går var det dags igen att träffas i föräldragruppen! Den här gången föll turen på Pernilla och Philip! Vi fick kräftsoppa och vitlöksbröd och bebbarna sina mumsiga puréer och vällingar som vanligt! Melba var på bättre humör än sist vi träffade alla, så den här gången skulle hon allt visa att hon kunde vara på bra humör också! Hon klättrade, bökade, grejade och donade, fotbollen var kul och Philips gåstol som lät som ett flygplan! Kul som vanligt att ses och se de utvecklas i en rasande fart, nåt nytt som händer för varje vecka som går!

Melba med sikte på fotbollen, men det tar lite tid att komma fram till den.

En glad Philip och Samuel

På kvällen hjälpte vi min bror Jon, alltså Melbas morbror att flytta i hop med sin tjej, moster Jasmina! De hade gjort det mesta men Daniel och Jon körde dit lite grejer från Jons vind och jag organiserade och plockade undan lite i nya längeheten! Melba satt nöjt på vardagsrumsgolvet och lekte med ett kartongrör. Sen kom mormor förbi och då vill Melba såklart bara stå upp, eller bli buren som mormor verkligen älskar: Men att sitta i knät är inte poppis alls, där händer det ju inget så upp och stå eller klänga snarare det är det bästa nu! I alla fall efter att hon tröttnat på att förflytta sig sittande och bakåt.

Här är morbror Jon i värsta coola mössan, en av vår farmors gamla stickade baskrar som mamma sytt på plastgubbar på som Jon hade på en hattmaskerad på dagis, läckert eller hur? =) Det kommer fram lite allt möjligt när man flyttar!


Melba och mormor



Här är Melba i deras sovrum, de har en "flygande docka" som hänger på en krok i taket som Melba var mycket skeptiskt mot, hon frustade och stönade lite när man satte den i gungning, hon blev reserverad och nog lite rädd för den! Men hon fick spana på den en stund och leka lite med deras fjärrkontroll så blev hon nöjd.

Melba var så trött när vi åkte därifrån, hon orkade precis hålla ögonen uppe fram tills vi körde in på Köpmang, då föll de. Men hon hann inte ha dem stängda länge, Sara kom förbi en snabbis efter tåget så hon fick assistera medan Daniel åkte och parkerade och jag fixade med välling, rullgardiner och snuttisfiltar och sånt. Sen blev det sängdags! Hon sov hela natten utan att vakna där vid 06 som hon brukar göra, kl 07.10 tyckte hon det var dags att gå upp, det tyckte vi var toppen. Jag hann pussa på henne en sväng och sen iväg till jobbet!

//Karolina





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0