Babymassage!

I tisdags började vi på riktigt med föräldrautbildningen babymassage på TVC. Det var intressant och spännande att träffa nya föräldrar och deras bebisar vi är en grupp på 9 föräldrar och 11 bebisar!
   Melba precis innan massagen börjar

Philip och Samuel, Melbas kompisar  

Massagen var väl uppskattad av alla bebisar, under den halvtimmen vi utförde massagen så var det inte en ända bebis som protesterade utan alla låg tysta och snälla och verkade njuta av att bli maserade! När vi var färdiga så blev Melbis hungrig och sen var hon helt slut för hon somnade vid bröstet och dåvar det bara att lägga henne på soffan vi satt på, hon fortsatte att sova och det brukar hon itne göra, hon vaknar alltid! Linda och Isabel kom till TVC, för att möta upp oss, Isabel skulle träffa en läkare och se varför hon haft ont i öronen. Linda tog på Melba kläderna medan hon sov, sen begav vi oss ner mot stan och åt lunch på Ming Palace! Melba sov 2 timmar, hon var helt däckad av massagen.

  Sessan Isabel som var fullt upptagen med att dra av Melba strumporna, så fort hon fick tag på Melbis så åkte de av!

  Melba och Isabel

På kvällen var jag och Melbis hos Catrine och träffade Sandra, Ellen och Catrine. Melba var bara med ett tag typ en timme, sen fick hon mat och efter det kom Daniel och hämtade henne runt halv åtta och sen fick hon komma hem och sova i sin säng och jag fick vara själv med tjejerna! Det var mycket trevligt, dock sa tjejerna att: Vad tomt det blev utan Melba!! Det håller jag med om, lite tomt blir det, jag har ju blivit så van att alltid ha henne med mig men nu fick hon åka hem till pappa i stället! Hon somnade på en gång och sov sen till kl 03!

   

// Karolina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0